tirsdag 11. november 2014

Arkitekt lier

Legg inn anbud gratis hos oss! Som utøvende arkitekt har Arne Andreas Hauger blant annet vunnet byggeskikkpriser i Nedre Eiker kommune og i Drammen kommune. Flere av oppdragene er nasjonale. Byggherren hadde flyttet fra Torshov og byen til landlige omgivelser i Lier , i form av et frittliggende 60-talls hus med hage.


E-postadresse og meldingstekst vil kun brukes til å dele oppføringen. Som arkitekt må du også ta stilling til utfordringene samfunnet vi lever i har, som f.

Utfordringen: Eneboligen fra 50-tallet hadde en lukket og anonym fasade mot vest og utsikten. Familien ønsket dessuten en bedre. Fjøset skal bli et hundepensjonat. Ved eldre tiltak kan det være vanskelig å få utarbeidet dokumentasjon for ferdigattest, f eks når de foretak som utførte arbeidene ikke er tilgjengelige. Tiltakshaver kan da engasjere annen teknisk kompetanse, for eksempel arkitekt , bygningsingeniør eller takstmann, for å ta en gjennomgang av tiltaket.


NALs konkurranseavdeling har bistått Lier kommune i konkurransens forberedelse og gjennomføring og hatt funksjonen som konkurransefunksjonær. Les juryens rapport her. Illustrasjon: ”Frognerhagen”.

Lierdal gård ligger sentralt i et åpent og vakkert kulturlandskap på Tasta i Stavanger Kommune. Gårdstunet med våningshus og låvebygning er verneverdig og. Verdien er et estimat og er ikke bindende.


Oppdragsgiver tar forbehold om politisk godkjenning av hovedprosjekt i kommunestyrevedtak. Det tas sikte på politisk behandling den 16. Lier VGS – nybygg og ombygging (for Buskerud fylkeskommune). Arkitekt Anskaffelsen av byggleder anslås til ca. Tomten er en del av et nytt boligfelt.


Oppholdssituasjonen åpner seg opp mot utsikten og sørvendte utearealer. Lier Asyl ble tegnet av arkitekt Victor Nordan. Anlegget i Lier ble reist med store bygninger fordelt på fire hovedtyper, hver bygd i to like eksemplarer: Type 1: Bygning A og B, øverst på tomten. På prosjekter skreddersyr vi løsninger for oppdragsgiver, og tegner spesialtilpassede møbler og innredning der det er ønskelig for et optimalt resultat.


Vi har god byggeteknisk forståelse og tegner også hytter, tilbygg etc. FagFlis Liertoppen betjener både profesjonelle og private i vårt nærområde. Finn åpningstider og kontaktinformasjon her. Enebolig I Lier kommune.


Kontakt butikken på tlf.

Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best! ARKITEKT i LIER har aldri vært enklere! Share This Story, Choose Your Platform! Da er det nesten umulig å gi deg en pris før de har vært befaring hos deg. Eller kanskje en eiendomsmegler?


Vi gjør det enkelt for deg å avtale slike befaringer. Finn bedrifter som er billige, best i test, eller med gode anbefalinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg