tirsdag 18. november 2014

Benkebelysning kjøkken

Spesialtilpasset LED belysning. Aluminiumsprofiler for LED striper. Tilbehør for LED striper. Tilkoblinger, skjøtestykker og mer. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt.


Disse passer derfor like godt på kjøkkenet som for eksempel over verkstedbenken eller på badet –som speillamper.

Viktig: Ta hensyn til bruksstedet! Skal du montere lampen i rom med mye fukt (for eksempel på badet eller på vaskerommet), må du passe på at den tåler fukt. Dette finer du ut ved å se på feltet “kapslingsgrad”.


Ledvance Linear LED Flat ECO benkebelysning Utbyggbar benkarmatur - opptil stk. Kan monteres under ska. Belysning har mye å si for et rom. Lamper og lys setter stemningen, men har også selvfølgelig en praktisk funksjon.


Enkelte deler av hjemmet trenger mer lys enn andre.

For eksempel er rikelig med lys på kjøkkenet når man lager mat og på badet om morgenen viktig for de fleste. Bygger du nytt kjøkken ? På jakt etter markedets beste belysning for kjøkkenbenk? Vi har komplette lamper og fleksible skinnesystemer som kan bygges sammen etter ønske og behov.


Er i ferd med å bygge på, og pusse opp kjøkkenet. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av benkbelysning, skapbelysning og møbelbelysning. Velg blant LED-strips, LED-belysning, LED-list, skaplys med.


Monteres under skap eller hylle, med uttak til høyre eller venstre. Benkebelysning til kjøkken , vaskerom, bod osv. Ramme og gavler i hvitlakkert stål. Armaturen er utstyrt med dobbel pirkesikker stikkontakt og vippebryter. Lysrør: T(selges separat).


Standard belysning på kjøkkenet inkluderer lys over oppvaskbenk, lys over arbeidsbenk og lys over komfyr. God belysning på kjøkkenet kreves både når du lager maten og når du spiser den, som vist på bildet. Den generelle belysningen må være god for å finne frem i skuffer og skap, samt for rengjøring og vedlikehold. Finn din favoritt i nettbutikken! Lave priser og rask levering.


Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.


På kjøkkenet skal det lages mat, smøres nistepakker, spises og prates. Og ved arbeidsplassene trenger vi sterkere lys enn ved spisebordet. Det generelle kjøkkenlyset sørger for at du kan lyse opp alle kjøkkenkrokene. Det er et praktisk lys som vanligvis er plassert i taket. En taklampe i kjøkkenet skal gi godt taklys slik at du bedre kan se hva du har i skuffer og skap, og så hjelper det deg også slik at du ikke overser skitt når du gjør rent.


Et kjøkken er ofte husets samlingsplass. Ja, det er fremdeles et sted for å lage og spise mat, men et moderne kjøkken har blitt så mye mer. Her sitter man med avisa om morgenen, med leksene etter skolen og kanskje er kjøkkenet også i åpen løsning med stua?


Det krever sitt også av lampene du velger her. The document has moved here. Pendellamper og taklamper, benkebelysning , lyslister, LED-paneler eller spotter: uten godt lys fungerer ingenting på kjøkkenet , verken matlaging eller måltider. LED og kjøkkenlamper: en kombinasjon som bør opprettholdes. Bytt om fra hektisk aktivitet til avslapping – med en dimmer får du passende belysning.


Det er enkelt å få mykere lys på kjøkkenet når du spiser eller er sammen med venner fordi denne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg