tirsdag 11. november 2014

Liten vibrator

Vybírejte podle typu, výrobce, celé řady parametrů, ceny i recenzí a hodnocení! Selv om den er liten og nett, er ikke denne egenskapet gjenspeilet i vibrasjonene den leverer. På tross av den kompakte størrelsen stimulerer en minivibrator deg like mye som de fleste større vibratorene.


Du kan altså få like så kraftige orgasmer og intense sexopplevelser med en liten vibrator som med en stor. Erotikknett er Norges ledende online sexshop.

Liten vibrator med pirrende form og fantastiske rytmer! Snoo vibrator har en lett bøyd fasong for å komme til der vibrasjonene gir deg størst nytelse. En vibrator trenger ikke å være så stor for å gjøre nytten. Her har vi samlet en del vibratorer som tar igjen på andre måter det de mangler i lengde. En liten , kraftig klitorisvibrator med sterke vibrasjoner.


Trykk en gang på knappen for å starte vibratoren , trykk videre for å endre program. Velg imellom hele styrker og programmer. Veldig kraftig liten sak,ikke la størrelsen lure deg!

Er du ute etter en kjapp oppvarming eller orgasme så er denne tingen for deg og størrelsen gjør det mulig og ha den diskret liggendes i veska hvis du skal noe spesielt. Den er designet til å stimulere ditt G-punkt, så du får ekstra kraftfulle orgasmer. Vil du gjerne ha både ytre og indre stimuli, må du sjekke ut en rabbitvibrator. Den er kjent som den beste vibratoren fra TV-serien Sex and the City, og pirrer ditt G-punkt samtidig som den lille, utvendige kaninen gir deg deilig stimuli rundt klitoris.


Porovnejte ceny a nabídky desítek sexshopů, nakupte na Heurece za nejlepší ceny! Medfølger bruksanvisning på hvordan du skal fryse vibratoren , hvilket kan ta opp til timer, avhenging av din fryser. Når den er klar til bruk kan den nytes i en liten time. Er du på utkikk etter nye sensuelle opplevelser, enten alene eller med din partner? Vibratoren er selvfølgelig vanntett.


Da kan nettopp en vibrator være produktet for deg! Hos oss finner du vibratorer i ulike fasonger og størrelser. Play er perfekt for en sensuell massasje av de intime områdene, enten sammen med partner eller for deg selv. Materialet er snilt mot både deg og miljøet. Essential Powerbullet - Liten Klitorisvibrator - Rosa.


Pocket Vibe Lilla er en liten , men overraskende kraftig klitorisvibrator. Liten nok til å få plass i vesken, eller tilogmed bukselommen! Skapt av utrolig mykt, premium silikon som gjør at vibrasjonene deler seg i kaninørene.

Her er det lege på ukers kontroll, mnd kontroll, 1-års kontroll, 2-års kontroll, og førskolekontroll. Jeg treffer en gutt jeg liker veldig godt. Vi har sovet mye sammen, men kun hatt sex ganger.


Jeg synes det er vanskelig å komme. Når jeg har sex alene bruker jeg alltid en liten vibrator på klitten og jeg har egentlig hatt lyst til å ta den frem når jeg ligger med han også.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg