onsdag 12. november 2014

Solskjerming store vinduer

Konsern med års erfaring og 200. Betal etter levering. Fakturabetaling eller handlekonto? Finn solskjerming store vinduer. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Trenger du solskjerming?

Legg inn anbud gratis og uforpliktende her! Se vårt store utvalg av produkter innen innvendig solskjerming og bestill gratis befaring. Dekorative design og mønstre, i mange forskjellige farger.


Tekstilutvalget er stort, fra lette transparante tekstiler til lysdempende med enkle plisséfolder eller lystette- og isolerende plissé med dobbeltfolder. Har du store vinduer eller smale vinduer ? Skal du skjerme for innsyn og sol, eller stenge lyset helt ute? Vil du skjerme litt, men beholde utsikten? Liker du et stramt uttrykk eller har du en mykere stil?


For deg som har store og moderne vinduer som går fra gulv til tak, er lamellgardiner både innbydende og ypperlig for solskjerming.

Det er mange hensyn å ta. Mange nye hus i dag bygges med store vinduer som gir lyse og moderne rom, men mye lys inn byr også på utfordringer når solstrålene gjennomtrenger glassene – og når solen varmer på sitt meste. I dag kan du velge mellom en rekke former for solskjerming. Noen er ment for innendørs bruk, andre for utendørs bruk, og enkelte kan du bruke både inne og ute.


Solfilm Solfilm på vinduene reflekterer store deler av solenergien, og fører dermed til at boligen ikke blir så varm som ellers og at behovet for air condition reduseres. Jo større eller flere vinduer du har, desto mer behagelig blir det når solskjermingen er automatisert og kan utføres elektrisk! Solskjerming til store og unike vinduer er ingen problem for Lady. Maks 5m bredde og 4m høyde. Motor fra Somfy og screenduk fra Copaco leveres med års garanti.


Den store fordelen med persienner foran andre innvendige produkter er hvordan du ved endring av vinkel på lamellene enten kan blokkere nærmest all direkte stråling, eller reflektere stråling opp i himling inne i rommet. Ved å gjøre dette øker mengden dagslys inne i rommet. Dette gjelder spesielt dype rom og rom med små vinduer. Spar energi med effektiv solskjerming. Store vinduer kan gi betydelig varmetap og et kaldt og guffent hus vinterstid.


Og når sommersola står og steker på vinduene vil det kunne skape en ubehagelig varm og sjenerende innetemperatur. Med effektiv solskjerming vil du kunne spare energi og skape et bedre inneklima for kontoret eller hjemmet ditt. Garantert solskjerming.


Med vår erfaring og med autoriserte konsulenter og montører kan du føle deg trygg gjennom hele prosessen.

Du kan enkelt regulere for dagslys og innsyn, enten du vil slippe inn eller stenge ute. Lamellgardiner kan tilpasses perfekt til ditt vindu og ditt behov. De finnes i mange farger og strukturer, også lystette. Jo lavere U-verdi, jo bedre energiegenskaper har vinduet.


Korrekt U-verdi får man kun ved å måle over hele produktet, og ikke bare på glassoverflaten. I NorDan fokuserer vi på å lage så tette vinduer som mulig. Dagens standard i Norge er U-verdi på 0. UTVENDIG SOLSKJERMING TIL STORE VINDUER. Systemet har velkjent Mottura teknologi i toppklasse med 2Vac motor, kassett, og er spesielt egnet for store vindusflater. Soldemping i glassene hjelper, men ikke nok på så store vinduer.


Du trenger screens i tillegg. Soldempende glass er genialt der det er vanskelig med annen solskjerming , f. Rent arkitektonisk er det mange som ivrer for å få inn slike vinduer fordi det gjerne ser eksklusivt ut, men hus som bygges etter Tek og Tek 1 og som ikke får skjermet sør- eller vestvendte vinduer om sommeren risikerer å bli fryktelig varme. Skråvinduer er i grunnen uegnet for solskjerming.


Innvendig solskjerming. Er det ønskelig å skjerme av nedre halvdel av et eller flere vinduer – om du f. Noen andre som har erfaringer med solskjerming i vinduene? Må snart bestemme meg, og er fortsatt litt usikker på om jeg skal velge slike vinduer på vest og sør side av huset. God solskjerming skaper lune rom det er godt å være i når solen skinner på sitt varmeste.


Med solskjerming fra NorDan får du elegante løsninger skreddersydd for vinduer fra NorDan. Her har du persiennene og plissegardiner som passer perfekt til dine vinduer og balkongdører fra NorDan. De stilrene og loddrette lamellene gjør det enkelt å regulere lysinnslipp og innsyn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg