torsdag 27. november 2014

Dansk spisebord

Dansk spisebord

Kom til måltidene, bli sittende for historiene. Finn spisebordet som passer deg. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA.


Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Hos Bohus får du et stort utvalg av spisebord til hjemmet ditt! Kjøp høy dansk kvalitet direkte fra den danske møbelfabrikken. Helt uten fordyrende mellomledd.


Funksjonelle bor bord etter mål, stort utvalg! Superelipse spisebord - Piet Hein. DKuttreksbord til kampanjepris. CPH Extendable Table. Spisebord til eller personer?


Da er det praktisk med et spisebord med ileggsplater. I stedet for å velge et bord som er for stort i rommet, og som blir massivt i innredningen, kan du velge et mindre bord med muligheten for uttrekk. Enten du trenger et kjøkkenbord eller et stort spisestuebord finner du et perfekt bord her! Naver Collection – danske kvalitetsmøbler. Vi har noen utvalgte møbler utstilit i vår butikk, men Naver tilbyr så mye mye mer.


Dansk spisebord

Besøk oss i butikken i dag for se dansk design med eksellens forankret i arv, og med et ivrig blikk mot fremtiden. Her spiser vi ikke bare våre måltider, vi gjør også lekser, tegner og spiller spill. Flere forskjellige modeller og priser.


Handle raskt og enkelt på Ellos. Med et rundt spisebord kan du skjemme bort middagsgjestene dine, ikke bare de stilige rammene som bordet skaper, men også med et herlig måltid. Med et helt riktig rundt spisebord kan du skape en hyggelig stemning, der måltidet vil gå over i timelange, dype samtaler.


Dansk spisebord

Casø 1spisebord fremstår som som et lett og moderne bord. Med hvit laminat topp og butterfly uttrekksplate som gjør at bordet kan bli hele 270cm. Rundt spisebord , H23 fra danske Vannerup Møbelfabrikk. Du får bordet i eik, bøk eller laminat og kan bestilles med tilleggsplate.


Er du på utkikk etter spisebord ? Da har du kommet rett sted. Våre bord kommer i en rekke ulike utførelser, materialer og farger. I vårt sortiment finner du runde, rektangulære og ikke minst uttrekkbare spisebord. Se vårt utvalg av bord til spisestuen under. Alle møblene er danskproduserte med gjennomtenkte løsninger og nøye utvalgte materialer.


I tillegg til en rekke spisebord med unik design og fleksibilitet leverer Skovby et stort utvalg stoler, skap og tilbehør i ulike størrelser og uttrykk. Hurtig levering over hele landet! Møbler og interiør på nett! Uanset om du har brug for et lille spisebord til køkkenet eller et spisebord til personer, har Skovby et spisebord , der passer ind i din bolig.


Skovby laver spiseborde i mange størrelser og i helt op til forskellige træsorter. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag! Et spisebord fra Skovby giver plads til alle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg