onsdag 5. november 2014

Putetrekk 70 x 100

Stort utvalg av kvalitetsprodukter til gode priser. Bestill på nett eller hent i butikk. Pene og komfortabele putevar som er fri for miljø- og helseskadelige kjemikalier. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Dekorer hjemmet ditt med Cellbes. Legg inn anbud gratis hos oss! Hos Kid har vi et stort utvalg av putetrekk og putevar. Velg mellom ulike størrelser og design i flanell, sateng og bomull.


Flere funksjoner og størrelser. Trådtall er et uttrykk for antall vertikale og horisontale tråder pr. Jo høyere trådtallet er, desto tettere er stoffet vevd.


Deilige velurputer i myk 1 bomull i samme farger som sengeteppene.

Passer over alt og med det store fargespekteret er det lett å finne akkurat det du ser etter. Mange farger og størrelser. Ensfarget hotell putetrekk str 70x1cm.


George sengetøy fra samme serie, se relaterte produkter. Byron passer godt sammen med St. Få hotellfølelsen hjemme med en stor, myk hotellpute som denne. De beste kuppene finner du her.


Halens har alt du trenger av klær. Puteinnmat medfølger ikke. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver.


Vi har mange farger å velge mellom også, i tilfelle du bare trenger å friske opp soverommet litt. De er jo ensfargede og ganske nøytrale, men det er kanskje greit om man har dem bak vanlige puter. Har hotellputer både i sengen og som ryggputer i utesofaen. Til sofaen har jeg sydd egne trekk i ulike farger og mønster.


Med konvoluttåpning er det ganske enkelt.

Ella hotellputetrekk i bredstripet kord i kombinasjon med nydelig velour, passer inn overalt. Serien er moderne, urban, men likevel klassisk. Pyntepute i 1 lin, skjult glidelås, 60° i vaskemaskin, 70x1cm.


Innerpute inngår ikke. Man kan aldri har for mange puter i sengen! Skip to the end of the images gallery. De ekstra fine bomullstrådene er kjent for sin renhet og høye slitestyrke.


Men faktum, kjøkken er viktig del av hus. Handle enkelt online hos ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg