fredag 7. november 2014

Sengesett lilla

Enkel og billig handel på Cellbes. Sengesett - Alltid mange varianter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.


Bli inspirert av interiørutvalget.

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Norges største utvalg av design for ditt hjem. Se lagerbeholdning i butikk Pr. Legg i kurv Legg i kurv Produktinformasjon Omtaler Levering.


IKEA - BRUNKRISSLA, Enkelt sengesett, lilla , Skjulte trykknapper holder dynen på plass.

Laget av 1 bomull, et naturlig og varig materiale som blir mykere ved hver vask. Bli med i Elsa og Annas magiske verden! Fint sengesett med motiv av figurene fra eventyret Frost. Populært hos både små og store barn! Finere tråder i vevingen gir en mykere opplevelse – og den ekstra fine satengen er utviklet for deg som ønsker å unne deg det beste.


Et sengesett som gir en følelse av hverdagsluksus du aldri vil ønske å være foruten. Velourbånd i putevarets kortside. Søk etter sengesett lilla på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på sengesett lilla fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Et enkelt dynetrekk i tettvev økologisk bomullskvalitet som er vasket for å få en ekstra myk følelse. Gjør det enkelt og kjøp matchende sengetøy i sett.


Liker du det enkelt og rent på soverommet har vi ensfargede sengesett i hvitt og grått sengesett. Dersom du er litt mer fargesprek har vi mønstrede sengesett og sengesett i knalle farger. Det er enkelt å kjenne forskjell på sengesett , finn det stoffet du synes er mest behagelig i vårt store utvalg av sengetøy. Tenk også over designet og fargene.


Krepp fra Høie er vevet i 1 Bomull i frg. Kreppstrukturen gjør at sengesettet føles luftig og behagelig mot huden. Slitesterkt og strykefritt.

Flott sengesett med motiv av små fugler. Velg mellom 65x8 80x1og 100x140cm. Sateng er et tett, glatt stoff med fin glans. Putevar med vinge rundt. Myk og behagelig sengesett i 1 bomull med trykket blomstermotiv i sterke og livlige sommerfarger.


Trådtetthet på 2tc. Lilla (108) Gul (76) Orange (36) Vis. Silja Superwash 50gr garnnøste. Rubin Superwash 50gr garnnøste. Handle enkelt online hos ellos.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg