mandag 24. november 2014

Dørskilt jernia

Dekorer billig på døren din med Wallstickerland. Kjøp dine stickers som dørskilt her. Vi har et utvalg for enhver smak. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake.


Dørskilt jernia

Postkasse klistremerke. Se vårt utvalg for barn. Design dit helt eget navneskilt og hils på gjestene. Få mere informasjon her. Det er vi stolte av og veldig glade for.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. DØRSKILT BAD OVAL MATT KROM Selvklebende skilt i mattbørstet rustfritt stål. I dag er Jernia AS både et holding-, markedsføring og distribusjonsselskap for jernvare, verktøy, maling, grill, husholdningsartikler, kjøkkenutstyr og interiør.


Moderne, klassisk, fargerikt – du velger! Våre dørskilt har høy kvalitet og er. Vil du by dine gjester velkommen på en helt personlig måte? Formuler en individuell hilsen eller presenter deg og din familie visuelt, allerede før gjestene ringer på døren. Vi utarbeider et helt individuelt dørskilt for deg.


Selvfølgelig kan du også tilføye egne bilder, tekst og husnummer. Meget populære dørskilt i frostet akryl og med knotter i rustfritt metall. Flott finish og moderne stil som virkelig pynter opp ved inngangsdøren! Skiltene er laget i holdbar kvalitets-akryl med rustfrie metallknotter og tåler fint vær og vind. Slike skilt kan også formidle åpningstider eller fungere som adresseskilt.


I offentlige lokaler er det også vanlig å sette opp dørskilt for å angi hvor WC-en er, eller hvor bøttekottet og personalrommet ligger. Vi kopier de fleste hus- og hengelås nøkler mens dere venter. Vi kan også programmere sylindere til hus, hytter, hengelåser etc. Vi kan levere mange typer postkasse- og dørskilt. Leveringstid ca dager.


Kategorioversikt over redigerbare stempel- og skiltmaler. Lag dine egne stempler og skilt på nett. Hegdehaugens Jernvarehandel har nettbutikk med varer til kjøkken, ba garderobe, stort utvalg av verktøy og andre varer til hus og hjem. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Dørskilt jernia

Våre populære dørskilt i frostet akryl og avstandsknotter i rustfritt metall anbefales om du ønsker et stilrent og moderne dørskilt. Disse har vi i alulook og flere andre pene finisher. Graveres eller trykkes i farger, alt etter ønske. Meget brukervennlige og slitesterke stempel for profesjonell bruk. Et flott dørskilt sikrer et flott førsteinntrykk!


Våre produkter er laget av værbestnadige materialer og tåler sollys etc. I tillegg til produktene vi har på siden kan vi levere alle andre type fargekombinasjoner etc. Bestill moderne dørskilt nå. Et dørskilt er den perfekte gave både til jul, bryllup, bursdag og til en innflytningsfest. Dørskilt leverer vi i flere forskjellige utforminger.


Er du usikker på hvilket design som vil falle best i smak hos mottakeren, så vil vi anbefale å kjøpe et gavekort. Da kan mottaker selv velge hvilket av våre flotte dørskilt de ønsker. Veggfester og avstandsholdere følger med. Produsert på langtidsholdbar skiltplate med reflekterende bunn.


Velg form og skriv inn tekst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg