mandag 17. november 2014

Skinn farge

Skinn kommer i bare én naturlig finish, og med litt hjelp og riktig vannbaserte produkter kan du enkelt reparere skinn , gjenopprette skinn farge , og gjøre det mykt og smidig igjen. Det første skrittet for å lykkes med å bevare, gjenopprette eller reparere slitt og ødelagt skinn , er å gå for kvalitet i de produkter du bruker. Vår vannbaserte skinnfarge og skinnlakk kan bli brukt på små, lokale områder, men også til en full restaurering. Du vil finne farger til skinn på vårt fargekart.


Vi blander også en egen skinnfarge til deg hvis du sender oss en fargeprøve.

Her finner du spesialprodukter for farging av skinn som har mistet sin opprinnelige farge. Skal du farge eller reparere skinn ? På denne siden beskrives farging av skinn med Colourlock Leather Fresh farge og reparasjon av skinn med Colourlock Liquid Leather. Orginal skinnfarge som retter opp slitte skinnseter. Velg ditt bilmerke: Poleringskongen has no affiliation, connection or endorsement from the. Produkter for rens, flekkfjerning, impregnering og reparasjon av møbler i skinn , stoff og andre overflater.


Lærfarge dekker over alt av narvsverte, oil dyes, hi-liters, leather stains og øvrige stains.

Produktene våre produseres av Lederzentrum GmbH, et selskap med lang fartstid i både bil- og møbelindustrien. Vi ønsker å tilby produkter som er enkle i bruk, og. Oct både på felger og skinn farge , så blir vel mot slutten av oktober jeg starter tenker jeg. Wenaas Sport og Fritid AS (ekstern lenke) tar blant annet inn skinnfarge -produktet Magix, og ifølge ordremottager Liv Wassli fungerer den utmerket både på glatt og matt skinn. Den vi tar inn hos oss heter Magix skofargespray, og den farger stort sett det meste Den kommer i mange ulike farger, som for eksempel grått, brunt, grønt, avokado, grønt og sølv, sier hun til KK.


Tyggegummi består av en form for syntetisk gummi blandet med sukker og smaksstoffer. Farge for skinn , med rens og. Når du får tyggis på semsket skinn møbler, jakke eller sko, er det lett å. Fikk ordna god deal i et januarsalg på både felg og dekk, så fikk ordna rimelig felg og god pris på Continental Viking Contact så da skulle det være grei.


Vi kan by på et godt utvalg av modeller, til både topp, bedrift og hobbynivå, fra noen av. Dylon sko og lærfarge er farge for skinn , lær, skai og lerret. Brukes for å skifte farge eller fornye farge på skinn , lær, skai og lerret. Slik måler du: BYSTMÅL Mål rundt kroppen over bystens kraftigste ste helst med BH på. MÅL UNDER BYSTEN Gjelder BH og måles runddt kroppen under bysten.


Skinnfarge Vedlikehol påføring og reperasjon av skinnfarge.

Drevet av lidenskap, for entusiaster. Leather Filler brukes til narvreparasjon på skinn som har fått skade i overflaten (ikke nubuck og semsket). Den kan brukes som narvredigering.


Er det noen her som har farget semsket skinn ? Og evt hvordan ble resultatet? Og hvor får man kjøpt slik fargemiddel (mener jeg har sett slik spray.)? Verdien har ikke riktig antall desimaler. Den angitte verdien er for lav.


Dette valget er obligatorisk. Noen hårfarge merker gjør det helt annerledes, men normalt en lys og en svart en. Hver farge har en glans. På boksen av hårfarge du kan finne koden vises av nummeret etter det punktet. De er renset grundig, sprekkene er tettet igjen med skinnfarge og hele setet er satt inn med pleiende lærbalsam.


Foto: Espen Stensrud Vis mer. NO: - Semsket skinn er det dårligste skinnet du kan bruke. Det suger mye til seg, og på semsket skinn kan du kun bruke impregneringspray, sier Rolf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg