mandag 15. oktober 2018

Dansk kjøkken design

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov og ønsker. Hos DESIGNA tilbyr vi kjøkken i dansk design skapt for hverdagen.


Se våre vakre modeller til gode priser her.

Vi hjelper deg i mål med drømmekjøkkenet fra start til slutt – og du blir helt sikkert overrasket over hvor mye du får for pengene. Trenger kjøkkenet ditt å skiftes ut? Da finner du mye inspirasjon her. JKE lager kjøkken i alle prisklasser, og det korte svaret er at det koster fra ca. Det litt lengre svaret handler om hvor stort kjøkkenet ditt er, hva du prioriterer av innredning i skap, benkeplate og hvitevarer – og om du vil få kjøkkenet ditt montert eller gjøre det selv.


Nordsjøkjøkken er dansk design og kvalitet på sitt beste. Vår fabrikk har produsert kjøkken i over år, og har erfarne snekkere, tømrere, industrilakkerere, montører og andre dyktige fagfolk.

Bredt utvalgt Med modeller i forskjellige stilarter finnes det noe for enhver smak og behov. Alle våre produkter innen både kjøkken , bad og garderobe har bestått en rekke krevende tester for å komme gjennom kvalitetskontrollen vår. Vi tror faktisk så mye på kvaliteten vår at vi gir opptil års garanti. Interior designer , New York.


Det er når dagslyset treffer kurven at magien oppstår – og det er når døgnets skiftende lyssettinger møter frontenes vakkert formede overflater at det forunderlige fargespillet utfolder seg. Kjenn så lett fingrene dine finner de skjulte håndtakene, la deg begeistre av vår Soft Close-løsning til skap og skuffer, og bli overrasket over hvor mye kul design du får for pengene. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler.


Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her! Babyutstyr finner du hos Sprell! Lynrask levering - stort utvalg.


Sprell tilbyr de beste lekene og barneromsinteriøret - se selv her! Nå kjører vi i gang med November kampanje på Nordsjø kjøkken ! Kjøp kjøkken for kr 50.

Nå er det din tur til å oppleve dansk kjøkken-design og kvalitet til en gunstig pris. Hos Kvik mener vi at god dansk design er for alle – vi går på kompromiss med prisen, men aldri med kvalitet og design. Cima er et kvalitetskjøkken i massiv eik, med et eksklusivt uttrykk i klassisk dansk design. Det hele til en pris som langt fra avspeiler den store verdien du tilfører hjemmet ditt i mange år fremover. Det danske serviset Eva Trio Legio Nova er laget med et design som.


Men det er også her både. Hos HTH finner du et stort utvalg av danske kjøkken – fra mer klassiske design til kjøkkendesign. Rosendahl er enkel og funksjonell dansk design.


Arne Munch var mannen bak uno form- kjøkkenet. Vifa is a Danish company who makes wireless speakers with Bluetooth connection, batteries and handles, so that you can bring your music with you anywhere you want to go. Great design , great colors! Meet Helsinki, both petite and powerful.


I love this green color called Willow Green, but you can also get it in Dusty Rose, Misty Blue and. DANSK DESIGN OG HÅNDVERK DESIGNA har mer enn års erfaring med å skape og produsere dansk møbelkvalitet. Vi vet hva moderne mennesker drømmer om, og hvilke krav de stiller.


Hos oss får du kjøkken , bad og garderobe skapt akkurat for ditt behov. Oppholdsrom som ganske enkelt føles helt riktig fordi de svinger i takt med din levemåte. Her finner du både store oppstillinger med dobbeltvask og bordplater i massivt tre samt små, kompakte løsninger i et stilrent uttrykk.


Handle online og få varene dine levert, eller avhent i Illums Bolighus. Opptjen i bonuspoeng på alle dine kjøp - tilmeld deg Illums Bolighus Noi dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg