onsdag 10. oktober 2018

Dør til baderom

Gode baderom-løsninger som passer til alle rom og budsjetter. Alt du trenger til ditt bad. Se vårt utvalg fra mobilen! Dør og karm til baderommet.


Men hvis du har et avtrekk som truer med å få veggene til å bule innover, eller det hisser når døren er lukket. I helt små baderom (under 4m2) er hele rommet klassifisert som såkalt våtsone.

Grunnen er at fuktpåvirkningen er stor i hele rommet. En vanlig dør i et slikt bad vil på kort tid bli ødelagt av fukt. En massiv dør vil slå seg, og en “pappdør” vil nærmest gå i oppløsning. Døren vi viser her er en Stable- dør. Er du ute etter å spare plass, eller frigjøre mer plass, er innfellbare dusjdører eller dusjhjørne en god løsning.


Til gjengjeld vil det gi bedre plass innvendig. Har du en nisje eller en glassvegg er nisje- eller en fast dør et godt valg. Dørene våre kan også brukes til badet og garderoben.

Velger du kjøkkendørene dine fra HTH får du års garanti på dørene. Det er den samme kvaliteten som du kjenner fra HTH – bare til en lavere pris. Kontraster og belysning. Store baderom (over 6-m²). Man får ofte problemer med høyden ved fall 1:og 1:1til sluk.


Det blir ikke nok høyde-forskjell fra sluk til golv ved dørterskel på grunn av liten avstand. Uten tilførsel av frisk luft, fungerer ikke ventilasjonen slik den skal og du risikere samme problemer som i punktet over. Rommet skal derfor ha luftespalte ved dør eller gjennom vegg. Skjulte skjøter i røranlegget.


Med et røranlegg som har skjøter skjult inne i veggene, vil en lekkasje kunne føre til store fuktskader før den oppdages. Vi i MegaFlis har et enormt utvalg av produkter til ditt bad og til VVS. Hos oss finner du garantert et produkt du ønsker deg – til en hyggelig pris. Enten du trenger en ny inngangsdør, soveromsdør eller innedør til hvilket som helst annet rom, så har vi det du trenger! Og de er enkle å montere selv også.


Her finner du alt til ditt baderom. Vi har stort utvalg og gode priser på baderomsinnredninger, møbler, servanter og fliser og mye mer. Begge deler er trygt så lenge grunnarbeidene er riktig utført.


Hvis du skal rehabilitere badet og ønsker deg en spesiell løsning med takdusj og muligens innebygde dyser, er det viktig at dette er med i planleggingsfasen av baderommet.

Perfekt til alle rom! Uansett hva du skulle ønske deg - vi har dusjløsningen til ditt bad! Selv om du oftest finner skyvedører inn til en stue, er det ingen faste regler for hvor du kan eller ikke kan montere en skyvedør.


Skyvedører med frostet glass og lås er for eksempel brukt med hell til baderom , og massive skyvedører kan fint brukes inn til soverom. For den maksimale baderomsopplevelsen er det selvølgelig også viktig med en fin baderomsbelysning og bra speil. Dette kan du også finne i vårt store baderomssortiment. Klikk hjem dine nye baderomsmøbler fra Trademax og få varene levert hjem til din dør. Så er det bare å begynne å nyte av ditt nye og fine inventar!


Om du ønsker en dusjdør til ditt dusjhørne eller et nyoppusset bad kan Glassfagkjedens medlemmer hjelpe deg med skreddersydde løsninger. Glassfakjedens medlemmer er også behjelpelig med tilbehør, profiler, festeanordninger, beslag og dørknotter. Overvei fordelene ved en glassdør, både som enkel eller dobbelt dør i forhold til rommets funksjon – baderom , soverom, kjøkken, stue, kontor eller. Vi leverer alt fra nye moderne dusjhjørner, til badekar og nye dusjbatterier.


Har du tenkt å gjøre en oppgradering av badet ditt vil du med andre ord kunne finne alt det du trenger her hos oss på Bygghjemme. Og skulle du trenge noe tips til hva du kan gjøre, så vil våre erfarne servicemedarbeidere hjelpe deg så godt de kan! Hurtig Levering av Kjente Merkevarer til Faste Lave Priser. Husk å oppdatere din profil med opplysninger ved å trykke på Min side oppe til høyre når du har logget inn.


Opplysningene brukes når du deltar i konkurranser osv.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg