onsdag 10. oktober 2018

Bykato bord

Bykato bord

Et flott bord fra Brødrene Andersen som leveres enten i heltre (eik eller valnøtt), sortlakkert eller laminat i ulike farger. T1-bordet er et bord med karakter og letted. Bordplaten er med slitstærkt laminat og understellet er utført i massivt tre. Bordet fås både med fast plate eller som uttrekksbord med uttrekk til ileggsplater. Hver ileggsplate måler cm.


Bykato bord

Juridisk info: Miti AS. Csalongbord har et lett og elegant uttrykk. Salongbordets design tar utgangspunkt i en fornyelse av 60-tallets legendariske designikoner. Den smale, rektangulære bordplaten og den slanke, svarte pulverlakkerte metallrammen skaper en moderne kontrast. Csofabord DESIGN: byKATO.


Sofabordets design tager udgangspunkt i en fornyelse af 60’ernes legendariske designikoner. D1-arbeidsbordet er et praktisk og enkelt møbel som har både stil og karakter. Bordet er designet av byKATO , og den skandinaviske lettheten og elegansen kommer tydelig til uttrykk.


Bykato bord

Et tidløst formspråk – rett og slett. Vi selger spisebord til hverdags og fest! Bord som er perfekt til både store og mindre måltider. Vi har et bredt utvalg fra Slettvoll, Vitra, Fritz Hansen, Dkog. Det prisbelønte T1- bord gir ditt hjem karakter.


Med et tidløst formspråk og en letthet. Prisen utdeles av det internationale magasinet Wallpaper, som er førende innenfor design, mote og livsstil. ByKato Tbord er produceret at Andersen Furniture.


Rimelige bord til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Kjøp bord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Stol, bord , inngjerding, sofa og mye mer. The basic for cooperation with Andersen Furniture includes the ambition to bridge the gap between commercial, industrial design and good craftmanship. KATO Mathieu Mategot ferm LIVING VEVipp Tilføy filter Nullstill.


Det smekre designet har en egen letthet og bordet har mål som gjør at det ikke stjeler hele rommet. Navnet byKATO stammer fra de to stifteres navne som er Karl Rüdiger Rossell og Tonny Glismand. Til at se nye muligheder i din indretning.


Af produkter designet af byKATO kan nævnes det prisvindende byKATO Tspisebord der har et stilrent og elegant design. Udover spiseborde designer byKATO også sofaborde, arbejdsborde, skænke og diverse andre opbevaringsmøbler. Brdr-Andersen, Bykato bord , T 220xcm.


Bykato bord

Fast hvid laminatplade med understel i sort træ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg