torsdag 4. oktober 2018

Fargekart tjæralin

Velg fargekart og fyll inn leveringsadresse. Dette er et spørsmål vi ofte får tilsendt nå på denne tiden av året. Vil du modtage gratis farvekort i posten?


Vælg farveskema og udfyld leveringsadressen. Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende.

Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Det har en høj glans og giver en vidunderlig glød. Produktet er meget velegnet til både nye og gamle træfacader.


Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? Da kan TREBITT-produktene. Drygolin-maling - Utviklet, Testet og Produsert i Norge.


Ekstrem beskyttelse, suveren glans og fargeholdbarhet.

Den gir en soli transparent overflate som gjør at trestrukturen skinner igjennom. Høykvalitets tjærebeis med et unikt eksklusivt utseende som tåler selv det tøffe norske fjellklimaet! Våre produkter får du hos ledende fargehandlere og byggevarehus over hele landet. Vi bruker kun de beste råvarer og vi har høy fokus på å videreutvikle oss og å ligge i forkant. Det er helt nødvendig å ha et nøyaktig system som beskriver fargen entydig.


Ber du en skoleklasse fargelegge en kjole r. Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Hos meg er også problemet størst det sol og regn ikke får skikkelig tak. For min del (basert på bitter erfaring) er jeg superskeptisk til alt som inneholder linolje og som skal på yttervegg. Tyrilin Tjærebeis fra Scanox, er en ypperlig beis på fjellet, en ordentlig hyttebeis.


Tjærebeis er en transparent høykvalitets utendørs trebeskyttelse som gir en. Tjæralin dekker godt og er drøy i bruk. Futura ser fortsatt ny ut. Den inneholder tretjære, linolje og sopphindrende middel som gir gode overflateegenskaper og bevarer treverket i dybden. Reviews Very nice and can be applied on my hives with no problem.


Frøyaserien består av høykvalitets interiørmaling med forskjellig bruksområde og glans.

I denne serien finner du garantert det du trenger. Tretjære oksyderer ikke. Maling sprekker ikke opp pga tretjære eller linolje. Støv, sopp og annen forurensing setter seg i overflaten på treverket og forringer treverkets utseende. En årlig husvask er avgjørende for husets langsiktige tilstand.


Den brukes i anbefalt dosering 1:ved årlig renhold. Gamle produkter med linolje, vokser eller tjære bør fjernes helt. Treoljen etterlater et pent oljet utseende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg