torsdag 11. oktober 2018

Kjøkken gammel stil

Finn kjøkken gammel stil hvis du ser nå. Kjøkkenvask og armatur i gammel stil fra Ikea. Lekre gardiner er kjøpt på nettet.


Vi tegnet kjøkkenet selv og la vekt på at det skulle bli god plass til spisebord slik at vi kan samles mange rundt det, sier Suzanne. I vår Inframe-serie kombinerer vi en gammel stil med moderne funksjoner som dører og skuffer med dempet lukning.

Vår 60-årige håndverkstradisjon og vårt moderne snekkerverksted gir deg et moderne kjøkken der du kan skape din plass for livet. Enkelt beskrevet er Inframe-seriens design inspirert av historien, av plassbygde kjøkken. Drømmen om et landlig kjøkken kan fint kombineres med nye og praktiske løsninger. Spisestuen og lysekronen i dette kjøkkenet er kjøpt på auksjon.


Mia Brix og samboeren Anders fant en smart løsning da de manglet spisebord på sitt freshe, nyoppussede kjøkken : – Vi lette etter et spisebord som kunne erstatte vårt gamle fra Ikea, men alt vi fant var enten for dyrt eller i feil stil. Nytt hus i gammel stil. På den unike strandtomten stod det en gammel hytte som hadde vært i familiens eie siden 60-tallet.


Hytta ble revet og erstattet med et nytt.

Velger du materialer og design som ikke virker moderne, er risikoen for at du ikke får pengene igjen stor ved salg. Et furukjøkken i 70-tallsstil trekker ikke verdien av boligen opp, tvert i mot. Er kjøkkenet nytt, bør kjøkkenet også se nytt ut, sier Dreyer til klikk. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.


Du kommer langt på vei hvis du husker på disse fem innslagene: kjøkkenøy, langbor tallerkenhylle, spiskammer og en riktig miks av overskap og åpne hyller. Noe av poenget med et landlig kjøkken , er at man har god plass. Maria og Rolf Trygves tips til deg som vil bygge nytt i gammel stil. Etterlign gamle bygningsdeler i stort monn, og sett gjerne ditt eget preg på det.


Det er noe dyrere å få laget spesielt til ditt hus, men du vil aldri angre. Ikke vær redd for å bruke farger. En innredning i landlig stil består av noe mer enn en taklampe i landlig stil.


Taklampen i landlig stil er imidlertid et viktig element. Uten taklamper i landlig stil ville jo rommet vært mørkt. Innenforliggende fronter som gir et eget særpreg og gammel stil.


Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet.

Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør. Til slutt monterte jeg en ventilator over komfyren og en gammel hjørnehylle ble satt opp i kroken over spiseplassen, til høyre for vinduet. Ser en bort fra hvitevarer og armatur er rommet 1 gjenbruk og det beste av alt, tilnærmet gratis.


Selv syntes vi at kjøkkenet ble et hyggelig rom, sjarmerende, praktisk og i gammel stil. Superfin taklampe med porselenssokkel. Tradisjonelle knotter, beslag m. Klassisk lampe med tekstilledning. Vakre håndtak – til kjøkkenet eller en gammel kommode? Ei moraklokke uten innmat er nøkkelskap.


Den var lutet, men Hege malte den hvit og fikk fram en slitt stil. Et butikkvindu fra Hof-Åsa ble til speil. En gammel skjenk ble skuret, vasket og gjort om til baderomsinnredning og på kjøkkenet ble det satt inn en gammeldags utslagsvask. Når det kommer til design er det litt smak og behag.


Designmessig er det mange forskjellige stiler på kjøkkenkraner. Det finnes rette linjer, buede linjer, moderne- og mer tradisjonelle stiler. Den gamle stil -de svunne tider. VINTAGE Jeg er en jente på år, og har gutter fra år og nedover.


Har interiør og innredning som stor interesse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg