torsdag 4. oktober 2018

Kjøpe saueskinn

Oppdag vårt store utvalg av saueskinn. Ulike varianter og størrelser! Fantastisk deilige saueskinn! Vi har myke og komfortable saueskinn i 1 rene naturprodukter, som gjør de slitesterke og selvrensende, men de kan også vaskes i maskin.


Få ting gir føttene dine en mykere start på dagen, pryder et tregulv like fint, eller varmer like godt på sengen eller sofaen som et ekte. Størrelsen på et saueskinn måles diagonalt på tvers av skinnet.

Saueskinn til alle slags formål. De islandske skinnene er karakterisert av god lukt, lang voluminøs og naturlig pels. Tull deg inn i et deilig saueskinn i godstolen!


Den myke følelsen av et saueskinn som er godt og varmende er det få ting som slår. Et saueskinn hjelper til å myke opp et rom eller et møbel, og passer perfekt som kontrast i for eksempel moderne møbler. Kuskinn er gjerne større skinnfeller.


Bestiller du et vegetabilisk garvet skinn så er det fritt for skadelige restprodukter. Du vet også at miljøbelastningen har vært minimal under hele prosessen. Kjøp og salg av saueskinn has 5members.

Dette er ei gruppe der bønder som sel saueskinn kan markedsføre produkta sine, og der folk som er ute etter. Dermed kan du se variasjoner av fargenyanser og form slik at du kan få en anelse om hva du får levert. Vi gir deg selvfølgelig også retningslinger for lengde på hår og størrelse på skinn i de forskjellige kategoriene av saueskinn. Når du skal velge hva slags skinn du ønsker å kjøpe er det viktig å vurdere bruksområdet. Pelssau fra Vang i Valdres produserer og selger saueskinn og skinnfell av sau, i tillegg til ull og annet håndverk.


Bedriften har sitt utspring fra Stele Gard i Vang og drives av Andres og Bente Wangensteen. Fra egen sauedrift produserer Stele Gard saueskinn , skinnfeller, ull og annet håndverk til salgs fra gården i Vang. Nettbutikk Ull Tull og Troll. Gratis frakt over 9kr.


Søk etter saueskinn på Kelkoo. Sammenlign tilbud på saueskinn fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. Hos Kid har vi et stort utvalg av saueskinn og lammeskinn til lave priser. Passer perfekt som interiør, pynt eller sitteunderlag. Salg av skinn, pels, spenner, halvfabrikata, verktøy og tilbehør her på Leather House nettstedet eller i vår butikk på Rundetårn i København.


Ekte saueskinn med kort eller lang lugg. Hårlengden varierer fra 8- cm. Finnes i alle mulige gråsjateringer, alt fra helt. Vi har over 40-års erfaring innen skinn og mote.


I dag med ein årsproduksjon på over 80.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg