tirsdag 9. oktober 2018

Male murhus

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Reserver ditt Hotell i Male online. Dette må du tenke på! Når du skal male mur, et helt murhus eller grunnmuren på huset, er det viktig å bruke riktig maling. Bruk av feil malingstype kan få store konsekvense.


Hvor ofte du trenger å male varierer veldig.

Med riktig behandling kan et murhus stå i svært mange år. Det avhenger også av faktorer som for eksempel fukt. Har dere dårlige takrenner, slik at vannet renner på veggen, må kanskje malerjobben tas raskere. Hvordan male tidligere behandlet pusset mur.


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere behandlet pusset mur. Mur er et samlebegrep for mineralske underlag som f. Leca, Siporex, betongblokker og tegl. Det varierer veldig hvor ofte man trenger å male et murhus.


Det koker som oftest ned til hvordan forholdene er der du bor, spesielt hvor fuktig det er.

Hvis du for eksempel har dårlige takrenner, og regnvann renner fritt nedover veggen, må man male oftere enn om det ikke gjorde det. Skal pusse opp hele fasaden i løpet av sommerhalvåret, dvs. En god husvask forlenger levetiden på ytterpanelet ditt, hindrer soppangrep og gjør at du slipper å male så ofte. Men også her er det mange som gjør feil.


En av de vanligste feilene folk gjør under vårrengjøringen er å vaske huset nedenifra og opp hevder Raymond Myrlan kjedeleder i boligbyggeren Mesterhus. Lagring Lagres tørt i inntil år. Mange tenker at det ikke er så komplekst å male et hus, men husk at et profesjonelt firma har lang erfaring med husmaling, og at de kan gjennomføre jobben langt mer effektivt og sikkert enn du selv kan.


Særlig i tilfeller der huset er flere etasjer høyt, vil det ofte lønne seg å benytte et malerfirma. Men et murhus er nesten vedlikeholdsfritt, det holder vanligvis med ny puss etter 20–år. For at et murhus skal være så vedlikeholdsfritt som vi sier over, kreves det selvfølgelig bruk av riktige produkter, og at man følger anvisningene som gis.


Men da har du en suveren løsning. Det er mye arbeid og mye penger spart! Mye av den gamle malingen har flasset av. Men holder det ikke bare med å ta vekk det løse da? Hva bruker man i så fall for å få vekk gammel maling?


Selv om det skulle ende opp med å bli dyrere med et murhus , kan det likevel lønne seg i lengden. Mannen sier høytrykksspyler. Et murhus er så godt som vedlikeholdsfritt og det sparer deg for mye ti krefter og penger.

Se for deg en verden der du slipper å tenke på at du må male , beise, olje eller skrape. JOTUN Original Akryl Murmaling. Silkematt, akryl, murmaling, velegnet for betong, til utedørs bruk. Meget god farge- og glansholdbarhet. Urbanhus bygger moderne, funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov.


Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig. Men du må være varsom med trykket. For hardt trykk gjør at vannet presses inn i veggkonstruksjonen, dessuten kan du skade bordene.


Hold god avstand til veggen (minimum cm) og hold spyleren rett mot veggen. Tørketiden avhenger av været, men ofte må du med høytrykksspyler belage deg på å vente bortimot en måned før du kan male. Liker du maskiner, en ny måte å gjøre ting på og du er flink til å ta i bruk ny teknologi er dette helt klart et produkt du kommer til å elske.


Ettersom det føles renslig kan en pertentlig fyr som meg male et hus eller en hytte uten å irritere seg over søl og gris. Jotun Uteinspirasjon - Terrasse. Murhus malt i en flott farge er et usedvanlig vakkert syn. Her er et husets vegger malt med farge Deep Sarcelles. Vinduene er hvitemalte og gir et åpent og rent uttrykk.


Grunnmuren er malt i en litt mørkere farge for å gi tyngde og forankring til huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg