fredag 5. oktober 2018

Design møbler drammen

Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her.


Dra på oppdagelsesferd i en verden av eksklusivt design som kan skreddersys hjemmet ditt.

Designmøblene våre utgjør forskjellen i innredningen din. Bli inspirert av utvalget vårt. Billige og stilrene møbler online. Rask levering og fri retur! Vi tilbyr et bredt sortiment av møbler og interiørprodukter.


Besøk vår butikk i Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 1i Drammen. Design Møbler Drammen - Norge med telefonnummer, adresse og kart.

Møbel - Design er Kongsbergs største møbel - og interiørbutikk! I Bjørnstjerne Bjørnsonsgate finner du Slettvoll Drammen. Her er hele vår kolleksjon presentert i inspirerende miljøer – moderne, klassisk, hytte og sommerhus.


Våre kunnskapsrike interiørkonsulenter hjelper deg gjerne med å planlegge møbleringen, inne eller ute, lite. Fagmøbler Drammen Vi håper du lar deg inspirere av vår nettside, men selvsagt er du også hjertelig velkommen i butikken hos oss! Vi vil gjøre vårt ytterste for å hjelpe deg å finne akkurat det møbelet som passer for deg.


Send oss gjerne din huskeliste, så har vi et fint utgangspunkt for en møbelprat! Kalma Interiør har over års erfaring med møbler , interiør og belysning. Vi selger både til private hjem og forhandlere, og har alle varer på lager. Retro møbler : Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik. Alt av Skandinavisk design fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg.


Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede. Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder. Søk etter design møbler drammen på den nye KensaQ.


Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Vi har fristende varehus og god service.

Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg av fint interiør. Drammen har en rekke bruktbutikker som selger alt en samler kan begjære, enten du samler på Figgjo Flint, postkort eller gamle melkespann. Du finner for eksempel Fretex i Ingeniør Rybergsgate 10 Drammen.


Her finner du en romslig Fretex-butikk med mengder av klær og sko, gave- og interiørartikler, møbler samt sportsartikler. I tillegg finnes våre innredninger i hytter, hybler, næringsbygg og offentlige bygg over hele Østlandet. Finn den siste katalogen og kundeaviser fra møbelforretninger i Hjem og møbler i Drammen.


Ser du etter åpningstidene til Falkmøbler? Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Falkmøbler i Lundsgt. IKEA, JYSK, Skeidar,. I 1år har målet vært det samme, å tilby våre kunder personlig service og tidløse produkter av høy kvalitet. Hos oss finner du det ypperste innen klassisk og moderne skandinavisk design , fra møbler og belysning til tekstiler og tilbehør.


Innredning av private hjem, leiligheter og hytter i inn- og utland. Ekthet og kvalitet er alltid vårt hovedfokus. Klassisk og tidløst design , gjerne sammen med det.


Om du er som oss, opptatt av møbler , interiør, farger, trender og i tillegg vektlegger pris og kvalitet - er det et smart valg å bli medlem i kundeklubben! Vi er sofaspesialisten som har et stort utvalg av modeller, tekstiler, ben og farger, slik at du kan finne – og sette sammen – en sofa som passer akkurat ditt behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg