tirsdag 9. oktober 2018

Jotun drygolin oljemaling

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. Gir beskyttelse mot det værharde norske klimaet og veggen et pent oljemalt utseende. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L,.


En utendørs oljemaling som gir meget god værbestandig beskyttelse.

Jotun - Drygolin Pluss oljemaling L. En ny, moderne oljemaling. Meget værbestandig beskyttelse. Holder fargen lenge og har høy glans. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Malingen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite.


Moderne vannavvisende teknologi. Jotun Drygolin oljemaling er en god utendørs oljemaling som gir beskyttelse mot det norske været og har gjort det i over år.

Malingen er meget værbestandig og vannavvisende, samtidig som den er tilsatt sopphindrende midler. Værbestandig oljemaling for utvendig treverk. Tilsatt sopphindrende midler.


Kan også brukes som toppstrøk på stål og andre metaller. Vi selger kun hvit maling på nett. Et kvalitetssett fra pigment med variable størrelser. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller.


Den inneholder lysstabilisator og filmkonserverende middel som motvirker vekst av svertesopp og alger. Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Malingen er fremstilt med moderne vannavisende teknologi med høy glans og UV-block som gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst mulig og gir lange vedlikeholdsintervaller. Oljemalingen er spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Ekstremt værbestandig beskyttelse.


Drygolin Ultimay er spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst mulig. Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag!


Dersom du skal male ett strøk for å friske opp farge og glans, er alkydmaling et godt alternativ. En ulempe er at sterk sol på halvtørr maling kan gi skinntørring og solblærer, og at det kan dannes matte flekker dersom malingen ikke er helt tørr før den utsettes for fukt, sier malermester i Jotun , Erik Bryng, til ifi.

FOR NORSKE VÆRFORHOLD Alle Jotun eksteriørprodukter er utviklet, testet og produsert i Norge. Når du velger et produkt fra Jotun , kan du være trygg på at huset får den beste beskyttelsen. Den har ekstrem beskyttelse og bevarer det nymalte utseendet lengst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg