mandag 8. oktober 2018

Royal kledning grå

Treet leveres i seks fargetoner: Nordisk sort, Tjærebrun, Låverø Leirgrå, Okergul og Værgrå (upigmentert). Det upigmenterte treet vil over tid få en mer grå farge, fordi det ikke er noen UV-beskyttelse i oljen som brukes. Vi gjør oppmerksom på at dette er transparente farger og at fargen kan variere fra produksjon til produksjon. Furu x 1D-fals.


Møre Royal behandlet kledning trenger ikke etterbehandling før om - år etter montering.

Trykkimpregnering med miljøvennlig impregneringsmiddel uten krom og arsenikk. Kokt i olje, noe som gir en vannavstøtende overflate. FURU 19X0REKTANGULÆR KLEDNING ALVDAL ROYAL GRÅ.


Rektangulær kledning er den vanligste kledningstypen i Norge. Kledningens benyttes stående og uttrykk kan varieres med bredden og tykkelsen man velger på over og underligger. MøreRoyal er førsteklasses, ferdig behandlet trelast klar til bruk uten noen form for etterbehandling når den er montert.


Den innehar unike egenskaper som er. Marnar Bruk Royal er verdens eldste produsent av royalimpregnert trevirke.

Kappflater skal behandles med MøreRoyal treolje snarest. TERRASSEBORD UNO MED RILL GRÅ RG25. Om Talgø - Kontakt oss. Her finner du informasjon om Talgø, vår historie,.


Hadde lurt på om grå nå gjorde at jeg falt tilbake på Møre Royal , men liker ikke meldinger som dette. Kanskje burde vi tørke det noe ned før bruk ? Jeg har enda noen uker frem til jeg kommer til dette punktet. Har du noen bilder (om ikke fra problemet bare hvordan grå tar seg ut). Kledning Alvdal Skurlag har et stort utvalg av stående og liggende kledning , og villmarkspanel til utvendig bruk.


Etter at estetiske valg i forbindelse med profil og farge er tatt, bør man også ta stilling til funksjon, vedlikehol levetid og miljø. Vedlikeholdsvennlig kledning i en lekker brunfarge, og er trykkimpregnert for råtebeskyttelse og kokt i linolje. Royal har redusert fuktopptak som sørger for mindre krymp og svelling enn tradisjonelt treverk. Fargen vil etter en tid gråne, men dette kan du unngå ved jevnlig oljing.


Holdbarhetsklasse på grunn av impregneringen. Vi lagerfører kledning i en rekke dimensjoner og profiler. All lagerført kledning er ubehandlet, impregnert eller malt gran, men vi har også mulighet for å skaffe kledning i andre materialer som malm og lerk.


Vi har også mulighet for å levere kobberimpregnert, termo og brannhemmende kledning.

Materialet er produsert av trykkimpregnert furu etterkokt i en løsemiddelfri linolje. Kledning som er impregnert med kobbermiddel og innkokt med Royalolje og profilert som dobbelfalset ny type med grader skråvinkel på. CU-impregneringen gjør produktene motstandsdyktige mot råte, sopp og insekter. Deretter blir produktene kokt i en spesiell linolje. Royalimpregnerte produkter er laget av furu som først CU-impregneres, så tørkes.


Jeg kunne tenkt meg hvit kledning men av en eller annen grunn er dette ikke tilgjengelig som Royal impregnert. Da blir det antakelig upigmentert på meg. Den skal etter sigende få en grålig patina etterhvert.


Det høres OK ut men jeg ser på andre bygninger med denne kledningen at kledningen blir veldig skjoldet og ujevnt grå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg