mandag 8. oktober 2018

Funkisbolig inspirasjon

Finn funkisbolig inspirasjon hvis du ser nå. Jeg elsker å dra i butikken for å finne fargeprøver og kjenne på forskjellige fliser, og jeg drar gjerne på Ikea bare for å få inspirasjon. Det er nok jeg som har de fleste ideene og gjør researchen av oss, men Fredrik og jeg har veldig lik smak og er stort sett alltid enige. Panorama er et funkishus med rene linjer og god romløsning.


De store vindusflatene rammer inn utsikten og gir gode og åpne oppholdsrom i begge etasjene. Innredningstips Funkisboligen ble helt ny innvendig Ekspertene omorganiserte funkishuset og åpnet opp førsteetasjen med foldedører. Huseieren har valgt å gi boligen sin en flott grå fasade - som skiller seg positivt ut blant de mange hvite fasader. Litt annerledes enn mange andre, tydelig identitet. Har du en hvit bolig i klassisk stil, vil et hvitt stakittgjerde med slanke sprosser passe perfekt.


Har du en mer moderne funkisbolig , kan et rent plankegjerde med liggende sprosser – eller et linjerent stålgjerde – være en bedre match. Se gjerne på bilder av liknende hus for inspirasjon. Hva er gjerdeskikken i nabolaget? Inspirasjon når du skal male ute.


Nå er det nye fargekartet fra LADY lansert. Se de nye vakre fargene og bli inspirert til å fargesette hjemmet ditt på en måte som uttrykker din identitet. Vi hjelper deg hele veien. Blogger til inspirasjon I dag er det mange som velger å blogge om hus og hjem.


Her kan det være mye inspirasjon å finne for den som er på jakt etter nye ideer. Det var også plass i kjelleren til å lage leilighet, men de byggtekniske kravene var ikke mulig å oppfylle da det blant annet var for lavt under taket. En moderne funkisbolig i Sandefjord - med enkle rene linjer. Fasadeplater fra STENI passer svært godt til denne type bygg, fremhever det moderne rene uttrykket. I tillegg til å være vakkert, er det også svært enkelt å holde vedlike.


Kun enkel vask med høytrykksspyler, så er huset like pent. Nyrenovert funkisbolig på Røa. If you are a human and are seeing this fiel please leave it blank. Du kan velge blant 1-etasjes hus, etasjes hus, vinkelhus og tomannsboliger.


Naturlige farger er mer og mer synlige i trendbildet. Klikk på bildene for å se mer. Stor, innholdsrik og lekker funkisbolig som garantert vil skille seg ut i nabolaget.


Funkisbolig inspirasjon

Moderne hus og funkishus. Kjøper du ferdighus fra oss, kan du være trygg på at resultatet blir godt. Systemhus bygger boliger med et godt inneklima og god design. Vi er stolte av å vise deg våre hus.


Enten du liker herskapelige hus, nostalgisk stil, moderne design eller funkis med nyskapende og innovative ferdighus har vi en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg