tirsdag 16. oktober 2018

Hvit ullkåpe

Se mer i vår nettbutikk. Sendes med ekspressfrakt hjem til deg - se mer her! Deilige og varme ullkåper til enhver anledning. Pakk deg inn - finn din favoritt her! Klassik eller årets trend?


Hvit ullkåpe

Ullkåper fra kjente merkevarer. Hele vinteren igjennom kan du nyte de vakre dagene med en smart og varm ullkåpe som får deg til å både se og føle deg helt fantastisk. Nydelig hvit ullkåpe fra Pablo.


Kåper for damer hos Ellos til bra priser. Kjøpt i Paris i fjor høst. Velg blant mengder av fine kåper till dame i mange ulike farger og modeller. Handle enkelt online hos Ellos. Jakker og kåper til den stilsikre og motebevisste kvinnen.


Hvit ullkåpe

Match har stilsikre ullkåper til kjølige høstdager eller sporty lettvektsjakker til varmere dager. En kåpe er et viktig plagg i enhver kvinnes garderobe. Med kåper kan man holde varmen året rundt, i både vind og blest, regn, sol og skyer. Det finnes mange forskjellige typer damekåper, og her kan du velge mellom en ullkåpe , en trenchcoat, camel coat, eller en lang regnkåpe.


Saueskinnsjakken er det nye it-plagget denne sesongen. Grå ullkåpe ( resirkulert ull) som lukkes med glidelås men har i tillegg knapper og knappestolpe som fungerer som vindstopp. Fri frakt over 6kr. Avtakbart belte i midjen.


To lommer foran pluss innerlomme. Hvit ullkåpe fra Tara selges, str M. Kan sendes på kjøpers regning eller hentes i. Helle tovet ullkåpe bl. Alle kvinner må ha en kåpe i klesskapet! Kåper kan brukes både til hverdag, til fest og selskap. Hos oss finner du klassiske kåper i svart og beige, og kåper i sesongens trendfarger som gul og burgunder.


Kanskje ønsker du en noe kortere modell eller en ekstra varm ullkåpe ? Kåpen er en litt lengre jakkevariant som rekker litt ned på benet – av og til også ned til anklene. Langkåpen er et plagg med stor suksess de siste sesongene – en lang og gjerne mørk kåpe som rekker godt ned på leggen, og som gjerne matches med hvite eller gylne joggesko for en tøff og selvsikker look. Ved å klikke videre på nettsiden aksepterer du vår bruk av cookies. Med fokus på gode kvaliteter og en tidløs og klassisk stil, vil både kvinner og menn alltid finne antrekk til livets mange anledninger hos Match.


Hvit ullkåpe

Siste nytt i mote til dame, herre og barn på ZARA online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg