tirsdag 16. oktober 2018

Vakre vinduer

Bestill nye vinduer av toppkvalitet til hus eller hytte her! Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto? Ett skjema - tilbud fra flere vindusleverandører.


Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt.

Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. Datidens hang til pryd og pynt ses også i vindusutformingen. Ofte ble det benyttet små fargede glassruter eller frostet glass med mønster i kombinasjon med klart glass i både vinduer og dører. Verandaenes eksteriør ble gjerne malt i kontrasterende farger som fremhevet de vakre løvsagarbeidene og andre detaljer.


Skap julestemning med vakre adventsstjerner! Er stilen din klassisk, retro eller moderne? Hos Rusta finner du mange nye favoritter å velge mellom.

Dekorativ adventsbelysning til vinduet , med fine detaljer, som gir et stemningsfullt lys i vintermånedene. Kom i adventsstemning med en ny julestjerne. Vakre dører og vinduer fortjener en vakker innramming. Hos MAXBO finner du en rekke dør- og vinduskarmer som garantert vil passe din stil og innredning. Omrammingene fra Os Trekultur lages med trygg fagkunnskap om tidligere tiders stilart og byggeskikk.


De mener markedsføringen er feilaktig. Det er kun en norsk vindusprodusent som produserer slike vinduer. Flere andre importerer dem. Alle de som markedsfører PVC- vinduer som vedlikeholdsfrie og miljøvennlige har fått brev fra NTLs advokat om at ”vedlikeholdsfritt” og miljøvennlig er både feilaktig og villedende markedsføring av vinduene.


Solfjeld as leverer kvalitet i 3. Vi vil gjøre hva vi kan for å møte dine ønsker! Vi tilbyr et stort utvalg av produkter og tjenester, og vi er sikre på at du vil bli fornøyd med samarbeide. De utvidet med kjeller og fikk tre etasjer.


Tak, vegger, vinduer og gulv ble byttet ut, med unntak av de runde, verneverdige vinduene. Dører og håndtak ble også bevart, for å holde på det originale preget.

Vi har mange typer vinduer på lager og kan spesial bestille etter mål. Om vakre vinduer og knallgode knekkebrød. Ingen tvil om at våren er en vakker årstid. Med de lange, varme maidagene kommer det grønne på trærne, fargene i bedene og de lange, lyse kvinnebena fram. Aluminium for dører og vinduer.


Vi tilbyr arkitekter, beskrivere, metallprodusenter og boligeiere et omfattende utvalg av innovative, pålitelige og estetisk vakre aluminiumsystemer for vinduer og dører. Os Trekultur produserer tradisjonsrike treprodukter, noe som gjenspeiles i bedriftens navn “Trekultur”. Høiby Snekkeri AS leverer høykvalitets vinduer og setter fokus på kundetilfredshet. Produktspekteret er vidt, og spenner fra utvendige omramminger for dører og vinduer til listverk, golv og vakre himmelsenger. Vi er en fleksibel bedrift og tar gjerne en utfordring for å kunne lage løsninger som oppfyller dine drømmer.


Tilbygg på gamle hus Behovet for mer plass skaper utfordringer for det gamle huset. Ofte er tilbygg beste løsning - eksiterende bygg kan i stor grad forbli urørt. Design selv dine nye vinduer og døre direkte på JVK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg