onsdag 31. oktober 2018

Veggfarge kjøkken

Se inspirerende bilder av kjøkken og finn de rette produktene. Hvite kjøkken har på blitt en slags standard de siste årene, og det har vært liten tvil om hvilken farge man skal velge. Nå, etter år, har det hvite kjøkkenet nådd sin peak, og er i ferd med å begynne sin ferd nedover trendbarometeret.


At ditt hvite kjøkken er umoderne til neste år? Jannicke i designduoen, ertris, har lenge lett etter den perfekte kjøkkenfarge.

Endelig fant hun den. Se hvor fint det ble. Ellen Skifjelds kjøkken etter fargeforvandlingen. Se førbilde blant bildene øverst.


Skifjeld har selv latt sitt eget kjøkken gå gjennom en forvandling ved hjelp av rimelige midler, og valget falt på to ulike farger. Det grå som var der fra før var for så vidt greit, men det ble så kjedelig. Har du et kjøkken med lite lys, bør du være forsiktig med å velge en helt svart kjøkkeninnredning – eller i det minste gå for fronter i høyglans, da disse reflekterer lyset bedre.


I et stort og lyst kjøkken som dette, er det lekkert med innredning i matt svart.

Et kjøkken er et sted man skal trives, så du må tenke på hvilken farge det er du liker. Selv om også hun fraråder å bruke rødt på kjøkkenet, mener hun små rød punkter, som en rød kjøkkenmaskin, kan være fint for å trigge kreativiteten litt. Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti.


Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Se utvalget vårt av fronter, farger og løsninger. Et grått kjøkken er et moderne kjøkken.


Gråfargen passer veldig godt til den hvite flisen og benkeplaten i tre. Vi liker når man utfordrer grensene. På bildene ser dere vår gråe kjøkkendør Solid peppergrå – en slett kjøkkendør som aldri blir umoderne. Vannbasert akrylmaling med ekstra god dekkevne. Gir en halvblank overflate.


En samlingsside for vårt produktområde kjøkken. Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. Her finner du linker til det meste som finnes i sortimentet, alt ifra kjøkkeninspirasjon og sosiale medier til spesifikke produkter til kjøkkenet.


Dette er en livlig grønnfarge med masser av energi. Kombiner den gjerne med veggfarge og benkeplate i nøytrale farger, eller en mer dempet grønntone.

Vedlagt følger bilder fra en tilsvarende leilighet med planløsningen vi nå pusser opp til. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet. Puss opp hjemme raskt og enkelt. Vi har maling av høy kvalitet til alle hjemmets vegger.


Miljømerket og kvalitetssikret med svanemerking. Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest.


Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken. Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Tilbud på et nytt kjøkken.


Våre innredningskonsulenter er eksperter på å sette sammen et godt kjøkkentilbud som passer til dine ønsker og ditt budsjett. Avtal et gratis og uforpliktende møte, og hør mer om mulighetene dine for å kjøpe et nytt kjøkken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg