torsdag 4. oktober 2018

Fuktbestandige veggplater

Fuktbestandige veggplater

For å unngå skader i rom med mye fuktighet må du derfor bruke fuktbestandige plater. Våre plater tilfredsstiller de høye kravene som stilles til veggplater i fuktige rom og passer overalt hvor du trenger ekstra beskyttelse mot fuktskader, som for eksempel vaskerom, grovkjøkken, eller i kjelleren (klimaklasse 2). Både vegg- og takplatene er fuktbestandige (klimaklasse 2), og egner seg derfor godt i rom med litt høyere luftfuktighet. Den fuktbestandige kjernen i Forestia eliteX har vi produsert i over år!


Fuktbestandige gulv skal brukes i rom hvor det stilles krav til fuktbestandige materialer som f. Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen. Platene er skrufaste, og de tåler en støyt! Forholdsvis enkel og grei montering er det også.


Har du en bod hvor det slenges ting inn er det en trygghet å ha veggplater som tåler litt mer enn vanlig. Dette nettstedet benytter cookies. Ikke prob enda ihvertfall. Kubbet oppe, nede og på midten, samt der hvor jeg skulle feste tunge ting.


Fuktbestandige veggplater

Små, lettere ting skrus rett på. Forestia gulv standard monteres i rom hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer. Forestia gulv ekstra og elite Pmonteres i rom hvor det anbefales bruk av fuktbestandige materialer, f. Når du kjøper MDF panel, kan du være sikker på at du får en god vare til en god pris. Walls2Paint er ferdig grunnede og tapetserte veggplater i spon beregnet for maling, du slipper å sparkle og unngår pussing. Ubehandlede veggplater Plater til klimaklasse og 2. Ekstra og Pkvalitet monteres i rom hvor det anbefales bruk av fuktbestandige materialer (klimaklasse 2).


Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Alle steder der krav til fuktbestandige plater og renhold er fremtredene. Godkjent for klimaklasse 2. Veggplatene har låseprofil, og skjult innfesting. Orkla-Sørbøen er en norskprodusert plate, hvor det kun blir benyttet norske råvarer.


Ferdigbehandlede fuktbestandige veggplater. Forestia Elitex er et gjennomprøvd plateprodukt som har vært i Forestia sitt sortiment i over år. Den siste tiden har nemlig salget av ulike ferdigbehandlede veggplater økt betraktelig, og skal vi tro dem som virkelig kan dette, er det ikke rart at folk har fått øynene opp for denne snarveien til glatte vegger. Du smeller dem på veggen, og så er du ferdig.


Keramiske veggplater er svært motstandsdyktige mot varme, vann, fett og smuss og kan plassers på veggen bak benkeplata og platetoppen. Bjørn Ødegård i Byggma forteller om blant annet de fuktbestandige veggplatene Elitex som er en del av det store spekteret deres produkter. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben.


Fuktbestandige veggplater

Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Den kan benyttes hvor det ikke stilles krav til fuktbestandige materialer. Forestia Faspanel kostemalt 6-bord har en vaskbar og slitesterk overflate.


Vi reparerer og sikrer mot fremtidige fuktproblemer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg