onsdag 3. oktober 2018

Interiørarkitekt vestfold

Arkitektur og design Vestfold fra , Vestfold. Yeswood AS Lidenskap for treverk og det unike! Vi designer og produserer robuste møbler og. Hytta ligger i Vestfold.


Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!

INTERIØRARKITEKT i VESTFOLD har. VI ER KROHNARK – Et ambisiøst interiørarkitekt - og designstudio, med kontor i Oslo og Sandefjord. Vi er et team bestående av interiørarkitekter, møbeldesignere, arkitekt og grafiker, med et nettverk av samarbeidspartnere og freelancere innenfor både arkitektur, interiørarkitektur, produktdesign og grafisk design. Som interiørarkitekt planlegger og tegner du innvendige rom i bygninger.


Arbeidet utføres både når nye bygg skal bygges, og ved endringer i eldre bygg. Yrket går under: Estetiske fag, kunst- og musikkfag. Det er også registrert relaterte yrker.

Interiørarkitekten arbeider med alt fra boliger til helse-, undervisnings-, nærings- og kulturbygg. Vi hjelper deg med å skape den gode rammen på tilværelsen, enten det er på arbeidsplassen eller hjemme. Skal din bedrift omorganiseres, flytte til nye lokaler eller fornye sin identitet? Vil du oppdatere et gammelt, slitt og utdatert interiør og fornye det til et sted. Eller kanskje en eiendomsmegler?


Da er det nesten umulig å gi deg en pris før de har vært befaring hos deg. Vi gjør det enkelt for deg å avtale slike befaringer. Finn bedrifter som er billige, best i test, eller med gode anbefalinger. Home About Services Menu Testimonials.


Så hyggelig at du stakk innom nettsiden vår! Vi kan kontormøbler og innredning. Ta kontakt med oss i dag for en god løsning. Få oversikt over arrangementer, attraksjoner, aktiviteter og overnatting i Vestfold.


Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Interiørkonsulenter jobber med mye av det samme som en interiørarkitekt , men interiørarkitekter har lengre utdanning og kan ofte påta seg større oppdrag.

Hvor jobber interiørkonsulenter? Sykehuset er et lokalsykehus for Vestfold og dekker en befolkning på ca 220. En del funksjoner, bla. Arbeidet med sykehuset har vært å etablere en strategi for en utbygging som måtte gjen­nomføres i en lang rekke byggetrinn og samtidig planlegge de enkelte delprosjekter. Nyfelt og Strand interiørarkitekter tar oppdrag i Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold , med hovedvekt på Oslo, Drammen og Tønsberg.


Anne-Linn Nyfelt og Merete Strand Heien er medlemmer av NIL – Norske interiørarkitekters og møbeldesigneres landsforening. Vi visualiserer og prosjekterer interiørkonsepter for næringslokaler, legesentere, yogasentere og andre type prosjekter hvor oppdragsgiveren ønsker et helhetlig. Vi ser frem til en innholdsrik befaring og hyggelig kveld! Presentasjon fra Lundhs, det blir servert mat og drikke Ca. Jeg er ikke interiørarkitekt eller arkitekt, men jobbtilbudene har strømmet inn likevel.


Hun har også fått andre typer jobbtilbud hun synes er interessante. Det har jeg aldri gjort før, så det blir spennende. Evelyn Cathrine Prestbøen (59) er daglig leder.


Selskapet het tidligere cathrine prestbøen interiør- konsulent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg