onsdag 31. oktober 2018

Lite kjøkken smarte løsninger

Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil. Kjøp kjøkken på IKEA. Et lite kjøkken kan være både fint og smart. Her er kjøkken med smarte løsninger fra Pinterest. Her er den skrånende ventilatoren blitt et lite designelement på kjøkkenet.


Praktiske løsninger på små kjøkken.

Hun blir stadig overrasket over hvor små leilighetene på markedet er i dag. Ofte har ikke de leilighetene en skuff engang. Da må du prioritere godt, forteller Solbakken.


Med lite plass på kjøkkenet blir det ekstra viktig å tenke gjennom hva en liker av farger, møbler og pyntegjenstander. Her får du supersmarte ideer til bedre oppbevaring på kjøkkenet. Enkle løsninger som gjør kjøkkenet mer funksjonelt og det blir enklere å rydde.


Hva gjør du når litt for mange maskiner og annet utstyr skal få plass på et lite kjøkken ? De kan velges når du kjøper ny innredning, eller du kan montere dem i det kjøkkenet du allerede har.

Les mer: Elektriske knivslipere er noe fanden har skapt. Med litt go kreativ planlegging kan du forvandle et lite , upraktisk kjøkken til et rom der du virkelig kan kose deg. Ta en titt på vår samling eksempler fra virkeligheten, og finn inspirasjon til alt fra oppbevaring til sitteplass.


Jeg ville ha et godt fullverdig kjøkken , men regnestykket gikk rett og slett ikke opp på grunn av en varmtvannstank det ikke var plass til på kjøkkenet. Smarte ideer til små kjøkken 24. I små leiligheter er hver eneste kvadratmeter like dyrebar. Men med smarte løsninger kan man leve godt på liten plass.


I Bulthaup- kjøkkenet bgjøres den ellers ubrukelige veggen bak kjøkkenbenken om til smart oppbevaringsplass, med funksjonelle veggbokser til alt fra kniver og skjærefjøl til krydder og oljer. Kjøkkenet er et rom mange prioriterer å fornye når boligen eller hytta skal pusses opp. I mange leiligheter og hytter er det små kjøkken med trangt om plassen. Da gjelder det å finne smarte , funksjonelle og plassbesparende løsninger slik at hver krok og krik blir utnyttet på best mulig måte.


Lite bord til liten plass. Avlastningsbordet er fleksibelt med hjul som kan tas av og på ut fra hvordan du ønsker å bruke det. Sett flere sammen som en hylleseksjon langs en vegg eller la det stå solo på kjøkkenet. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.


Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere.

Et kjøkken fullt av muligheter - tilpasset dine behov. Har du et lite , smalt eller kronglete kjøkken ? Monter for eksempel skyvedører under kjøkkenøya, eller hva med å skjule hele kjøkkenveggen med skyvedører fra gulv til tak? En spennende løsning for deg som er ute etter noe litt annerledes. Hos Schmidt tilbyr vi kjøkkenløsninger for små kjøkken som sikrer maksimal utnyttelse av den plassen som er tilgjengelig, god oversikt og med løsninger som letter arbeidet på kjøkkenet. Dagens løsning med en stor kum og en liten er lite funksjonelt.


Innredning av et lite kjøkken er kompromissenes kunst, og det handler om å få maksimalt ut av mulighetene sine. Det lar seg ikke alltid gjøre å integrere alle arbeidssonene. Men et kompakt kjøkken kan være kult, og med de rette løsningene kan du til og med få massevis av oppbevaringsplass i over- og underskap.


Vi bruker selv mange av produktene våre i hverdagen. Målet er ikke å ha størst utvalg, men å ha de beste varene! Vi har utleveringspunkt hos Klaververkstedet Musikksenter AS hvor du kan hente varer i butikkens åpningstider! Med smarte løsninger i innredningen har bruker møbler til mer enn en ting, samtidig som det er plassbesparende.


Slik innreder du et lite soverom. Hjørneløsninger er også interessante i den forbindelse, men innredning av skuffer har kanskje i enda høyere grad betydning for hvor praktisk kjøkkenet er å arbeide i, sier Anita Barner Ibsen, marketingkoordinator ved JKE Design, til DinSide.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg