mandag 22. oktober 2018

Solfilm vindu

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Solskjerming til bilvindu. Solfilm til vinduer. Populære solfilm fra SolarGard. Klikk inn på de forskjellige varianter for å se, hvor mye lysgjennomgang og varmerefleksjon de enkelte solfilmene har.


Monteres for å minske innsyn og dempe sollys.

Gir et stiligere utseende og bedre klima i bilen, Filmen tar bort av UV-strålene, noe som beskytter bilens. På vinterstid vil det stråle mer enn om sommeren pga refleksjon fra snø og is. Våre solfilm til vinduer blokkerer inntil av de skadelige UV-strålene og gir overlegen solbeskyttelse når solfilmen er montert. Ta vare på bilen din! Mot uønsket lys, varme og innsyn.


Beskytter mot innbrudd og personskade. Vask vinduet godt, og la det tørke. Har du folie på rull, ta nøye mål av vinduet , og kutt folien til.


Spray vann som er blandet ut med litt oppvaskmiddel på vinduet.

Når du skal legge på folien, starter du på toppen av vinduet , og stryker nedover. For å fjerne resten av boblene, start på midten, og stryk over vinduet med en børste. Solarplexius är ett system för solskydd i bilar och andra fordon. Jämfört med solfilm är solarplexius betydligt enklare att montera och resultatet blir alltid. Vi er landsdækkende med vores team af dygtige montører som er eksperter i montering - Kontakt os i dag for et tilbud.


Det giver et bedre indeklima, og en længere holdbarhed af de ting der står indenfor vinduet. Hvilken solfilm skal jeg vælge? Generelt anbefaler vi solfilm til udendørs montage, hvis solfilmen skal virke bedst muligt. Køb solfilm i meter eller ruller, eller på færdige mål som du indtaster i shoppen.


Sjekk utvalg og kampanjepriser her! Fakturabetaling eller handlekonto? Anbefaler vi en utvendig montert solfilm , som er merket med X. Prøv en innvendig solfilm , merket IN.


STORE VINDUER Fantastisk for store vindusflater. Bevarer utsyn, og gjør det lyst og luftig. Vindufilm passer til alle vindusstørrelser. Vi tilbyr også solfilm som solskjerming til alt av vinduer.


Kvalitetsfolier fra kjente merkevarer som 3M og Avery.

Vi kan utføre jobben enten på verkstedet hos oss eller ute på lokasjon hos kunde. Våre medarbeidere har lang erfaring og vi benytter kun de beste produktene på markedet. Er det noe som tilsier at man ikke kan bruke solfilm på husvinduer? Vinduene er Nordan passiv vinduer.


Og bør den monteres innvendig eller utvendig? Er det noen som vet om man får kjøpt solfilm i større bredder enn det som brukes på biler? Consol er spesialister på profesjonell solskjerming, interiør-, dekor- og sikkerhetsprodukter for næringsbygg, privat bolig og bil. Noen som veit hvor det selges solfilm til bolig?


Er på utkikk etter en solfilm som blokkerer varme da jeg har vinduer i solens retning der den steiker mest på dagen. Bestill gratis befaring!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg