onsdag 17. oktober 2018

Oppbevaring entre

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Kommode opp til rabatt. Ved kjøp av eller flere sett kan du forstørre hyllen og doble plass til sko.


Entreen er det første du ser når du kommer hjem og det er her du ønsker gjestene velkommen.

Finn funksjonelle og stilfulle møbler til din entré. Se det store utvalg her. Besøk oss for å finne løsninger som gjør at du får mest ut av din entré. Hva med et skoskap, en hattehylle eller kanskje trenger du bare noen kleshengere? Unngå rot med smart oppbevaring Interiørarkitekt Kaja Hanevold kan kunsten å skjule rot i rom med skreddersydde hyller og skap.


Benker med oppbevaring og hyller. Et inngangsparti skaper førsteinntrykket av hjemmet ditt. Utforsk våre praktiske og stilsikre entremøbler og oppbevaingsløsninger.


Hva passer best i din gang?

Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Følg oss på ukentlige nyhetsoppdateringer, tips og inspirasjon. Du vil få eksklusive tilbud og fast medlemsrabatt på puter og vedlikeholdsprodukter.


Har du en liten entré er speilet ekstra viktig fordi det får rommet og velkomsten til å virke større. Sko kan også raskt bli en forhindring uten rett entré- oppbevaring , men du kan med fordel velge en utradisjonell løsning med en modulreol som kan tilpasses din stil og dine behov. Et par hyller eller en reol er også et nødvendig. Her finner du det du trenger for å holde det ryddig på hjemmekontoret. Våre oppbevaringmøbler kommer i ulike farger.


Trygg E-handel med dagers. Finn et flott skoskap i høy kvalitet og til en god pris hos unoliving. Vi er uslåelige på møbelutvalg og kundeservice. Du har alt fra esker, til plastkasser i alle størrelser, samt litt finere bokser som ser bra ut i entren, på badet eller i stuen.


Når det gjelder oppbevaring i kjeller og garasje er det knapt noen som slår oss. Smart oppbevaring Effektiv entr. Gråmalt ytterdør fra Swedoor matcher hus og entre. Du finner blant annet en unik kolleksjon designet av den svenske designeren Swedish Ninja.


På lager i denne kategori for umiddelbar levering!

Med denne hengende i gangen, holder du hele familien informert om hva som skjer, samler dagens post slik at den ikke blir liggende og flyte, og får til og. Ekstra hyller til oppbevaring En plass mellom dør og vegg kan romme en hylle som du kan plassere småting på! Spesialtilpassede klesskap er ofte verdt investeringen hvis du vil utnytte hver centimeter til oppbevaring. Men blir det for dyrt, kan du lage din egen oppbevaringsvegg med kjøkkenoverskap.


Bruk hyller eller skyvedører som romdeler, og vips, har du markert de ulike sonene i hjemmet på en enkel og dekorativ måte. Praktisk og kult på samme tid! Her kan du finne det du behøver for å gjemme unna saker som du ikke vil ha liggende fremme.


Det gjør det enklere å holde det rent og ryddig. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg