fredag 26. oktober 2018

Bilde og ramme

Store og små oppdrag. Rammeutvalg i særklasse. Kyndig veiledning og råd. Fraktfritt over 3kr. Hva med å ramme inn bildene du liker i stedet for bare å titte på dem på telefonen?


Du trenger bare et bilde og ei ramme.

Vi har rammer i mange ulike farger og størrelser, slik at du får et mer personlig hjem i en fei. I tillegg har vi bildehyller, utstillingsbokser og kunsttrykk som du kan variere stilen med. Alle produktene blir i dag importert stort sett direkte fra produsent, og derfor kan vi tilby de laveste prisene. Det som er så fint er at det finnes en passende ramme for alle motiver.


Det betyr at man alltid kan finne den perfekte rammen til favorittbildene man ønsker å ramme inn. Vi selger dessuten ikke bare rammer her. Med vår hjelp kan man også velge ut favorittbildet først, for deretter å finne en passende ramme. Bilde - og fotorammer Bilde - og fotorammer.


En magisk solnedgang, et strålende.

Våre forstørrelser og fremkallinger av bilder leveres på fotopapir av høyeste kvalitet. Motivene dine vil fremheves på beste måte – for å sørge for at du skal bli 1 fornøyd med forstørrelsene dine. Bestill favorittbildene dine, ram inn og heng de sammen. Vips, så har du en helt personlig bildevegg!


En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter. I linjen Verktøyalternativer kan du velge en rektangulær ramme eller en elliptisk ramme.


Mens du har et eksisterende bilde på lerretet, tegner du en ramme over det ønsket området av bildet. Når du tegner rammen, maskeres bildet av rammens kantlinjer. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge.


Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt. Foto på lerret er et elegant blikkfang på veggen, hvor du kan lage ett bilde , en samling av flere bilder eller bilder i ulike størrelser. Ditt personlige bilde på et fotolerret blir det et vakkert kunstverk.


Fri for kommersiell bruk Ingen henvisning nødvendig. En av Norges ledende leverandører innen interiør. Bilder,møbler,lysestaker hos oss finner du det meste til hjemmet.

Jeg sliter litt med å lage en ramme rundt et bilde. Tenker på noe slikt : Jeg har ved hjelp av Fast Stone Image Viewer klart å få til dette : Jeg vil at den sorte rammen under bildet skal bli større , slik som i det øverste bildet. Da fikk jeg dette til. Vakkert STORT bilde fra. Eichholtz Garavani Bilde.


Bedriften er midlertidig stengt. Si takk til bilde forfatteren $ Doner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg