fredag 4. oktober 2019

Retro reol

Stort utvalg av reol hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet.

Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her! Se vårt store utvalg. En reol til bøgerne, eller som passer med nips og dækketøj. Vi har altid masser af reoler på lager i vores 6mlager i Veksø - bare km fra Ballerup.


Vi har også masse løse deler til seksjoner til salgs fra 4kr. Ring eller send mail for pris.

Nydelig skjenk med nydelige detaljer, selges, pent brukt. Praktisk med god lagringsplass inni. Vi har resultater for Teak reol retro til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs. Teaktræskab med skydelåger. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler.


Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. Retrofabrikken er en butik med fokus på retro og gammel dansk design, klassiske møbler, teak, palisander, kunst og brugsgenstande til hjemmet. Vi har et bredt utvalg av kvalitetsprodukter til din arbeidsplass. Alt du trenger til din arbeidsplass. Designet av Torbjørn Afdal ved Bruksbo´s Tegnekontor, og produsert av Erling T. Dette produktet lager vi på bestilling i vårt snekkerverksted og kan justeres etter dine ønsker og mål.


Ta kontakt hvis du ikke finner det møblet du drømmer om. Reol av eik i retrostil.

Her er de vanligste oljene vi bruker, men ta kontakt hvis du ønsker noe annet. Besøk meg også på Epla. Et tv-bord i flott design er en fryd for øyet, uansett om TV-en er slått av eller på. Med våre reolsystemer i retro -inspirert design skaper du en perfekt match til vinylplater og platespilleren din.


Med våre mediemøbler i minimalistisk, nordisk design får du en tøff bakgrunn for dine Bluetooth-høyttalere. GoClassic sælger retro og klassiske møbler. Vi har alt fra antikke bondemøbler, retro møbler og interiør, til nye lysekroner samt mange andre godbiter.


Vi har Norges største utvalg av Retro møbler utstilt i ett og samme ste i butikklokalet vårt! Retro møbler: Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, blant annet teak, palisander og eik.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg