torsdag 24. oktober 2019

Pynteputer salg

Pynteputer salg

Vi har til kjøkken, bad og stue. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak. Bli inspirert av interiørutvalget.


Pynteputer salg

Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her! Vi spanderer den rimeligste! Velg fritt blant alle produkter merket for 2. Se flere tilbud på vår. Gi hjemmet nytt liv med vakre og fargerike pynteputer.


De er også perfekte om du ønsker å gi stuen en makeover uten at det koster mye tid eller penger. Et par nye pynteputer , eller pynteputetrekk, i sofaen eller i lenestolen kan gi et hvilket som helst rom nytt liv på 1-2-3. GANT bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss. Ved å fortsette godtar du bruk av dette.


En enkel og rimelig måte å gjøre en stor forskjell i rommene dine er pynteputer og nye putetrekk. Velg mellom mange mønstre, størrelser og motiver for å finne det som passer nettopp dine rom og ønsker. Varier mellom fløyel, saueskinn eller noen av de andre flotte materialene vi tilbyr.


Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Velg blant pynteputer og putetrekk i ulike modeller, farger og mønster. Fyll sofaen med herlige pynteputer med et vell av ulike motiver. Velg noen pynteputer som passer din stil, eller velg noen crazy puter for å bryte med inntrykket i stuen.


Nye pynteputer skaper enkelt en ny stil i stuen uten at det trenger å koste mye penger. Velg pynteputer som harmonerer med hverandre, enten i farge, stoff eller stil. Enten du ser etter pynteputer generelt eller nye puter til sofaen spesielt, hos Princess finner du et stort utvalg av farger, former og mønstre. Flere av putene er laget med trekk i slitesterk bomull, innmat i fiber, og vaskbart trekk med glidelås.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Forny rommet enkelt og billig med nye pledd og tepper til sofaen eller sengen. Match gardiner eller sengeteppe med nye puter eller putetrekk for en.


Velg i vårt unike og store utvalg av eksklusive puter. Alltid gode tilbud og rabatter. Alt i fra sterke farger til det duse og naturlige.


Kom gjerne inn i butikken vår på Forus og vi hjelper deg med å skape et personlig og annerledes utrykk bare med et enkelt grep. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Se utvalget av lekre pynteputer av topp kvalitet og utseende.


Piff opp sofaen eller sengen med puter i forskjellige mønstre og farger. Sammen med et deilig pledd blir rommet både mykt og innbydende. Bland gjerne ulike former. Til sommeren kan det være fint med lyse sofaputer i bomull eller lin, mens til vinteren og jul kan mørkere farger og tyngre stoff som fløyel være en fin fornyelse. For å fornye sofakroken kan en sofapute matches med for eksempel pledd i tilsvarende farger.


Hos Kid har vi et stort utvalg av puter i god kvalitet, både høye og lave: dunputer, fiberputer, hotellputer og puter med minneskum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg