mandag 7. oktober 2019

Solfilm bil regler

Regler for solfilm – hvad er lovligt? Hvor må jeg montere solfilmen? Det er ikke lovligt at montere solfilm i fordøre og forrude.


Solfilm bil regler

Du må kun montere solfilm i bagruden og de bagerste sideruder – uanset om din bil er på hvide eller gule nummerplader. I dag kan du vinne en praktisk fotoprinter for de beste julebildene dine - med fotopapir. Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. LES OGSÅ: Trimmet bil kan gi deg en skikkelig baksmell – Større pågang enn tidligere.


Scandinano uten for Drammen har hendene fulle om dagen. Det er mange som henvender seg for å få solfilm på rutene. Ja, vi merker at pågangen er stor nå. Vi utfører profesjonell montering av solfilm til konkurransedyktige priser lokalt i Drammen. Vi har alltid alle styrker (graderinger) på lager.


Solfilm bil regler

Monterer du solfilm på bilvinduene får du en splintbeskyttende effekt om uhellet først er ute. Solfilm fra Sun-Gar Sun-Tek og 3M. Glassplinter bil sittende igjen i filmen og både passasjerer og interiør kan bli spart for flygende glassbiter.


Her finner du trafikkregler, forklaringer på trafikkskilt, søknadsskjema for skilting langs veien, samt informasjon om asfaltering og brøyting. Kjøpte BMW i fjor som jeg er veldig godt fornøyd me har bare en bekymring. Flere av kompisene mine har sagt at siderutene mine foran må være sotet og jeg er redd de har rett. Sammenlignet den med tilsvarende bil for en stund siden og det var stor forskjell.


Solfilm bil regler

Jeg har også sjekket med forrige eier, men han sier bare at han ikke vet noe om det. Hvilke vinduer er det lov og sote, hvilke er det ikke lov. Personlig har jeg sota film på siderutene i bilen min, noen sa til meg at dette ikke var lov så ble jeg litt usikker, men. Forbedring av komforten og beskyttelse av interiøret i biler og personene som sitter i den, er et varemerke for 3M bilvindusfilm. Ultrafiolette (UV) stråler kan skade huden din og, bleke interiøret i bilen.


Dermed holder bilens interiør seg lenger og beskytter deg og dine passasjerer for uønsket UV-eksponering. Många väljer att tona rutorna med solfilm till bil i Stockholm för att ge fordonet ett snyggt utseende eller för att inbrottssäkra det genom att skydda mot insyn. Eller om du vil hindre at noen skal legge merke til det dyre verktøyet, stereoanlegget eller om du bare ønsker litt mer privatliv når du er ute å kjører, så gir solfilm en utmerket beskyttelse mot innsyn i din bil.


Solfilm bil regler

Gjør det selv løsning på et ellers dyrt produkt. Bil med frontvindu skal ha effektiv vindusspyler og motordreven vinduspusser med minst to hastigheter og som på effektiv måte pusser tilstrekkelig del av frontvinduet. Spar tusenvis på solskjerming. Filmen bidrar også til å beskytte ruten mot mekanisk slitasje og hindrer innsyn fra nysgjerrige utenforstående. Viktigst av alt er kanskje at solfilm gir økt kjørekomfort samt UV-beskyttelse i kjøretøyet.


Mit Biltema gør det sjovere og nemmere at være kunde hos Biltema. Det skal sidde indvendig i bilens sideruder eller bagrude. Montér selv solfilmen i din bil og spar. Vidste du forresten at….

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg