onsdag 23. oktober 2019

Praktisk kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Om du vil ha et oversiktlig kjøkken , kan du gå for mye åpne hyller, slik at du ser hvor alt er til en hver tid. Du kan også løse det ved å droppe overskap og mye høyskap midt i kjøkkenet , da får du mer luft og oversikt, foreslår Kristine Bure hos HTH.


Se for deg hvordan dere jobber på kjøkkenet.

Et smart kjøkken er ikke bare ryddig, et smart kjøkken fokuserer også på ny teknologi og god funksjonalitet. Nytt praktisk kjøkken på plass. Våre forhandlere har lang erfaring med å planlegge praktiske kjøkken og hjelper deg gjerne i denne prosessen.


Kjøkkenets praktiske løsninger. Det kan være ting soDypere benkeplate eller hylle i bakkant? Et godt kjøkken er et kjøkken som oppleves som funksjonelt i daglig bruk.


Materialene skal tåle den oppgaven de er tiltenkt.

Skuffer, hyller, skap og benkeplater skal være plassert på en praktisk måte, og utgjøre en funksjonell og estetisk helhet. Du skal bygge nytt kjøkken , og vet akkurat hvilke skapfronter og type innredning du vil ha. Men har du tenkt over hvor det er mest praktisk å sette kjøleskap, komfyr og vask? Eller hvor mye benkeplass du bør ha ved siden av koketoppen?


Les tipsene til dem som tilbringer timer på kjøkkenet hver dag, og unngå de største. Med en rekke tilvalg fikk de et funksjonelt og lyst kjøkken der både store og små trives. Du står nå på terskelen til ditt nye kjøkken.


Finne praktiske løsninger som fungerer bra for deg. Gjør som titusenvis av andre før deg. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema. Er kjøkkenet vegg-i-vegg med oppholdsrommet? Slå ned veggene som blokkerer vinduene i oppholdsrommet, og du får mer naturlig sollys inn på kjøkkenet.


Store vinduer gir god belysning på dagti helt uten elektrisitet. Husk også at østvendte vinduer gir godt direkte lys, mens vestvendte vinduer slipper inn ettermiddagssolen. Tenkte praktisk Familien prøvde hele tiden å tenke praktisk da de skulle innrede kjøkkenet : Kjøleskapet er plassert nær spisebordet, vitrineskap til dekketøy likeså.

Gryteskap nær komfyren, og oppvaskmaskinen nær vasken. Valget av kjøkken falt på Marbodal Form-Hvit med håndtak i rustfritt stål. Praktiske løsninger i kjøkkenet påvirker ofte hvor fornøyd du blir med kjøkkenet. Du trenger ikke et stort kjøkken for at det skal være inspirerende og godt å være der.


Da familien fra Toten bygde ferdighus valgte de å legge litt ekstra i kjøkkenet. Her er små kjøkken med de smarteste løsningene fra Pinterest. Hva er viktigst, at kjøkkenet ser pent ut og tar hensyn til husets stil, eller at det er praktisk og funksjonelt? Dette dilemmaet er det ganske mange som kjenner på når de skal pusse opp kjøkkenet og samtidig få en helhet i resten av huset.


Det er også lurt å tenke på at både blomster og mat ikke skal bli ødelagt av solen, og du skal ha muligheten til å lese avisen ved frokostbordet uten å få solen i øynene. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør.


Et grått kjøkken gir et moderne preg, men også en god porsjon ro med duse, dempede farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg