fredag 18. oktober 2019

Kvist og sperregrunn

Finn laveste nettpris her. Selv de beste interiørmalingene er avhengige av et godt grunnarbeid. Derfor har vi forbedret våre grunninger, og gjort forarbeidet enklere for deg ved å lage et kombinasjonsprodukt med kvistlakk og grunning i ett. En kombinert kvistlakk og sperrende grunning som brukes på flater med behov for sperrende effekt.


Jotun kvist - og sperregrunning er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning. På nytt treverk anbefaler vi strøk, og tidligere behandlet strøk.

Brukes på alle flater med behov for sperring og kvistlakk, på nytt og gammelt underlag. Specs: Grunning, Innendørs,. Kvist- og sperregrunn. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Hvit, vanntynnbar og matt sperregrunn for innendørsbruk.


Sperrer og begrenser gjennomslag av kvist. Les tester og omtaler før du kjøper. Vask sprøyta godt etter bruk: vask til det kommer kun rent klart vann ut av dysa, deretter med minimum liter vann som rundpumpes 5-minutter.

Sprøyta og annet utstyr rengjøres umiddelbart etter bruk hver dag. Ny sprøyte bør rengjøres godt før bruk. Hei, kvist og sperregrunn fra Jotun er et bra produkt, men ingen 1 garanti for at det ikke blir kvistgjennomslag.


De har sikret seg ved å skrive på spannet kvistgjennomslag er et naturlig fenomen og kan forekomme over tid. Infra er et Gjøco produkt og de ligner som regel veldig på Jotun sine produkter. Motvirker kvaegjennomslag fra kvist.


Kan brukes på de fleste underlag som panel, bygningsplater, glassfibervev, tapet, gipsplater, gammel puss og betong m. Bør ikke brukes på ny betong. Den kan brukes på misfarget og gulnet underlag, og sperrer gjennomslag av nikotin, sot og andre fargestoffer. Den hemmer også gjennomblødning fra kvist på panel.


Malermester Einar Nilsson fra Tid for hjem demonstrerer hvorfor du må kvistlakke. Sperregrunn er en vanntynnbar grunning til sperring og isolering av f. Med dette unike kombinasjonsproduktet fra Jotun får du kvistlakk og grunning i ett. Hvis det ikke kvistlakkes når det skal males panel, vil fukten i malingen få harpiksen i kvistene til å svette ut. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! JOTUN KVIST - OG SPERREGRUNNING er en kombinert kvistlakk og sperrende grunning.

Har brukt sperregrunn på furudører med påfølgende hvit maling strøk, etter 2-år skinner kvisten gjennom helt tydelig. Leverandør har nå endret tekst på malingsspann, og sier nå at det skal brukes strøk sperregrunn for å få sperrefunksjon mot kvist.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg