mandag 7. oktober 2019

Smartpanel baderom

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre baderomsløsninger her. Fast pris - ingen overraskelser. Smartpanel Tiles gjør renovering og nybygging av bad lekende lett. Det betyr ingen gips, membran eller fuging, og best av alt - du kan gjøre det selv. En vacker, naturlig väggplatta som är helt unik, enkel att montera och inte minst.


Tak- og veggpanel, eller smartpanel , er en enkel måte for deg å pusse opp. Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Det er flere fordeler med panel.

Blant annet får du struktur i veggen, men du får også muligheten til å feste ting direkte i panelet med skruer. Badet ble nytt for under 10. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Jeg hadde tenkt å bruke slike ferdigmalte hvite smartpanel -plater (som er laget av MDF). Er det problematisk å bruke dette på bad? Fibo Trespos våtromsplater kommer i 3ulik design, som ser ut som fliser, marmor, mosaikk, tre og skifer, og i mange forskjellige klassiske og trendy farger. MDF TAK VÅTROM godkjent for rom med høy fuktighet.


Panelet er belagt med hvitmalt folie som gir en høy slitestyrke. Lysekte- gulner ikke. Min personlige mening er at hvitmalt panel er det peneste. Gips i taket på bad er jeg skeptisk til. Gips trekker fukt som en svamp og sopp får de beste.


Renovere baderom - Trinn 1. Vi i villa sin ekspert på våtrom, Bjørn Grimsru som er. Fremtidens baderom har noe for alle de fem sansene.

Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene. Våre ferdigmalte takbord sparer deg for mye arbeid og gir et innvendig tak som er en pryd for boligen din.


Takpanel går aldri av moten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg