torsdag 10. oktober 2019

Kule tapeter soverom

Kreative designtapeter og Fototapeter. Skap dit eget Lerretsbilde online. Sjekk ut Kule Tapeter Soverom. Stort utvalg av hjemmeinnredning. Handle raskt og enkelt på Ellos.


Kule tapeter soverom

Det finnes en del tekniske kriterier for å kalle noe et soverom. Det skal være nok luft og lys, mulighet for rømningsvei og noen ganger en vendesirkel. På femtitallet var det uhørt å ikke vaske soveroms gulvet hver dag, mens på 80-tallet fanget vi hybelkaniner med vegg- til-veggtepper. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Sov godt med blått soveorm 29. Mange vil ha det blått på soverommet. Den industrielle stilen passer godt på et soverom. Med kule tapeter , møbler og klesoppheng i rør og kasser med trykk, skaper man enkelt et tøft rom. For at det skal se rent og fresht ut, og ikke slitt og rotete, er det lurt å velge et tapet som binder rommet sammen.


Her kan du finne din favoritttapet til soverommet. Ulike tapeter passer til ulike rom. Alle rom stiller ulike krav til holdbarhet, stil og fargevalg. Fine farger, nydelige og myke teksturer og behagelig atmosfære er blant ingrediensene som gjør et soverom behagelig å være i. Som ung har du alle mulige tanker og idéer om hvordan du vil ha det.


Og – ingenting er umulig! Men er det tenåringen i huset som skal fornye rommet sitt, er det kanskje andre kriterier som gjelder. Et tenåringsrom har ofte flere funksjoner. Om ettermiddagen er det et arbeidsrom til lekser, om kvelden er det en stue hvor vennene møtes og om natten er det et. Måten å våkne på vil jo påvirke hvordan resten av dagen vil bli.


Myk opp dette følsomme øyeblikket med en harmonisk veggfarge og et mykt teppe å sette føttene på, så har du bokstavelig talt redd opp for en god dag! Det er ikke gull alt som glimrer, men nå kan du faktisk få tapet med kråkesølv, og det er jammen vakkert også! Metalliske tapeter er på full fart inn og tilfører veggen en ytterligere dimensjon. Ved hjelp av dagslysets bevegelse, blir innredningen levende døgnet rundt, og de varme, metalliske tonene gjør hjemmet enda vakrere. Gjerne i to forskjellige mønstre, men kanskje med samme grunntone.


Bestill Tapeter soverom online hos Happywall. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Velg blant hundrevis av motiv.


Tapeter fra våre designere Tapetene våre er utviklet av spennende designere fra hele verden og kommer i fantastiske farger og mønster for både stue, entre, kjøkken, soverom og kontor. La soveromsveggene blomstre med Byrackas tapetmotiv Geranium. Nytt rom når liten blir stor 10.


Når jenta går fra barn til tenåring, kommer ønsket om et tøffere rom. Ut med det sukkersøte, og inn med det kule ! Kunst og design er en populær kategori med fototapeter for alle slags rom og miljøer. Wallstickers er en flott og enkel løsning til å piffe opp i hjemmet med et unikt mønster og farge etter ditt valg.


Photowall tilbyr høy kvalitet, rask levering og fri frakt. Alle våre wallstickers er laget av noen av Danmarks dyktigste designere. Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Tapet er ikke bare vakker veggdekor. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter.


Med tapet kan du forvandle et rom og gi det akkurat det uttrykket du ønsker. Her er sommerlige innredningstips med tapet som garantert setter avtrykk i rommet. Kule soverom for store barn Sammen med sine to tenåringsdøtre og sin åtte år gamle sønn, har interiørarkitekt Johanna funnet fine løsninger til barnas lune.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg