tirsdag 8. oktober 2019

Skifer kjøkken

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Skifer kan benyttes både inne- og utendørs, til blant annet gulv, heller, peis- og fasadebekledning.


Skifer har lang tradisjon som byggmateriale i Norge. Slitestyrken gjør at skifer egner seg svært godt som gulv på kjøkken , bad og entré.

Trapper, vegger og peiser får et solid og elegant preg ved bruk av skifer. Fliser i natursteinen skifer tåler det meste. Skifer er blitt brukt som bygningsstein i mange hudre år i Norge. Siden skifer er vedlikeholdsfri, brukes den ikke bare på gulv, i trapper og vegger innendørs.


Sokkellist kjøkken alu 2m 11- per stk Kjøp. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken. Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger.


Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv.

Quality Hotel Skifer ligger i hjertet av Oppdal, nær buss- og jernbanestasjonen. Vårt moderne hotell venter deg med en varm atmosfære og vennlig personale. Vi ønsker å gi medlemmene våre de beste tilbudene. Som medlem vil du motta unike tilbu tips og veiledning, nyheter og inspirasjon. Platene monteres enkelt med silikon, og du kan fint montere flere beskyttelsesplater ved siden av hverandre, eller over hverandre.


Glassplatene og stålplatene kan også brukes andre steder enn til kjøkkenet , som for eksempel på vaskerommet over vasken. Trenger du tips til hvilken beskyttelsesplate du skal velge til kjøkkenet ? Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ. I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på.


MegaFlis fører vinylgulv fra den anerkjente leverandøren Berry Alloc. I tillegg til gulv, så fører vi også lister, egnet verktøy og tilbehør du trenger for å. HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Bad og badstue Skifer øker verdien på huset på badet.


Et eksklusivt uttrykk, lang levetid og høy kvalitet gjør skifer til den beste investeringen du kan gjøre.

En solid og vedlikeholdsfri arbeidsflate. Benkeplater i heltre har i flere tiår vært førstevalget på kjøkkenet. Plater i eik eller furu gir kjøkkenet en naturlig glød og en rolig atmosfære, slik kun levende materialer kan. Tre er et 1 naturlig materiale som vil variere i farge og struktur, og gi kjøkkenet ditt særpreg. Os Trekultur er like opptatt av å utvikle tidsriktige løsninger som å bevare klassisk stil.


Os-Golvet lages av opptil 3år gamle trær fra Østerdalen. Det er naturen selv som bestemmer hvordan gulvet skal se ut. Derfor kan det være en god investering å gjøre det litt ekstra trivelig på kjøkkenet. Særlig benkeplater til kjøkken er et etterspurt produkt. Verken gulv eller innredning trenger altså å være laget for evigheten.


Men i sin levetid skal kjøkkenet være et hyggelig og godt arbeids- og oppholdssted. Kjøkkenet er husets fremste slitedel. Og alt starter med gulvet. Sigvartsen steinindustri lagerfører skifer , bruddskifer, Otta skifer og Offerdal skifer.


Vi har tilbud og kampanjer på skifer , granitt, naturstein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg