torsdag 17. oktober 2019

Mor duftlys

Stort utvalg av skjønnhetsprodukter med fri frakt, rask levering og lave priser. Nordens største skjønnhetsbutikk på nettet innen parfyme, hårpleie, hudpleie og makeup. Et nytt tilbud hver dag! Shop duftlys hos Wakakuu. Motebransjens mest eksklusive merker.


Unikt design i høy kvalitet til den motebevisste.

Kjempe Utvalg - God Kvalitet. Nydelig duftlys fra Mor. Duftlyset gir rommet en original og delikat duft. Fri frakt over 4til over 300. En varm og fantastisk duft fra Mor.


Elegant duftlys som gir en luksuriøs duft hjemme i en stilren krukke. En deilig og herlig duft fra Mor. Lyset er i hvit soyavoks som gir renere og lengre brennetid.


En ren og grønn duft fra Mor.

Luksuriøst lys som parfymerer luften hjemme med en eksklusiv duft. Avslutningen med sandeltre og et hint av musk gjør det til en velbalansert og uforlignelig duft. Med jernurt, sitrongress og avkjølende eukalyptus som frisker opp kropp og sjel. Hvert rom bør ha sin unike, gode lukt. Velg mellom luksuriøse dufter av lotus, jasmin, fersken og champagne fra blant annet Voluspa, Ecoya, Clean og Compagnie De Provence.


En vårsymfoni av hvite påskeliljer, centifolieroser og rosa tulipaner, med en velgjørende og frisk duft av meyersitron og en anelse sødme fra solbær. Blomsternoter, krydder og et hint av frukt gir duften et sofistikert preg. Toppnoter: Cassis, australsk rosépepper Hjertenoter.


MOR Pepperberry Cardamom. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal. Beefayre plantebaserte duftlys laget på raps og soya. Det virker som du bruker en gammel webleser.


Alle produktene til Beefayre er produsert i Storbritannia. Beefayres lys er veganske, håndlaget av ren plantevoks. Dette gir en ren og fin flamme slik at du kan kose deg med levende lys uten å forurense innelufta. Hygge og kos dyrkes nok på en annen måte her oppe i det kalde nor og det er med inspirasjon av dette kolleksjonen skapes. Duftlys og duftpinner herfra fanger essensen av det nordiske, i farger, dufter og overflate.


Her finner du alt fra kroppsoljer og kremer til mor og barn, produkter som forhindrer cellulitter og strekkmerker, produkter som pleier slitne føtter og deilige duftlys. VOLUSPA duftlys er et statement, både med tanke på eksklusivt design og eksepsjonell lukt.

Når lyset har brent ut kan du bruke den vakre beholderen som smykkeskrin og glassene som vase til blomster. Finn dine favoritt duftlys fra Voluspa hos oss! Bestselgeren Crisp Champagne Votive Candle er fra Voluspa duftlys ’ signaturkolleksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg