onsdag 30. oktober 2019

Tapet på engelsk

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Sjekk ut Våtromstapet Fargerike.


Finn Beste Pris På Alle Dine Varer.

Eksempler av tapet på engelsk. Disse setningene er hentet fra eksterne kilder og kan derfor inneholde feil. Hamarkameratene på Nadderud igår var Bærums fjerde serietap på rad. KGBs historie som et meget dårlig år målt efter tapet av agenter. Odd var ingen god generalprøve.


Skien hadde seg selv å takke for tapet. Oversettelse av ordet tape fra norsk til engelsk , med synonymer, antonymer, verbbøying, uttale, anagrammer og eksempler på bruk. Et tapet er et tekstillignende materiale som brukes til å kle vegger med.


Det blir fremstilt slik at det kan rulles ut, påføres lim på en side og klebes opp.

Materialene kan variere fra papir, plastbelagt papir, fibermateriale (strå og lignende, samt glassfiber) til rene mykplasttapeter beregnet for våtrom. Med eksklusive tapet fra Laura Ashley skaper du enkelt store forandringer. Ta en titt på våre mønstrede, stripete og ensfargede tapeter. Uansett om du bare skal tapetsere ett rom eller pusse opp hele huset, har Laura Ashley det rette tilbehøret for et vellykket resultat.


Glosbe, online ordbok, gratis. Bla milions ord og uttrykk på alle språk. Richmond Hill - Tapet. En reise i tid og sted.


Inspirert av gamle tapeter fra blant annet fra Kina og gamle Hellas som var vanlige i engelske statlige bygg på 18- og. Tapet er dekorativ veggbekledning av papir, plast, tekstil eller andre materialer som normalt leveres på ruller. Formålet er å dekke jevne flater, fortrinnsvis vegger, på en slik måte at det skapes et design av farge, bilde, mønster eller en kombinasjon av disse delene.


Vi har også gjort det enkelt for deg å legge til et synonym dersom det mangler. Skal du henge underlagsduken rett på galssfiberstrien bør du bruke et spesiallim fra Casco. Hvis tapetet sitter løst på større områder bør du vurdere å fjerne tapetet helt.


I amerikansk engelsk , har imidlertid tilkoblinger ble vant til å bety must: I have got to go - Jeg må gå. Utvalget av border passer sammen med ulike typer av tapet i Norsk Arv serien - alle border har en rullelengde på meter. OPPSETTNING AV BORDER: En detaljert oppsetningsanvising er gitt på baksiden av etikettene som ligger ved i hver rull.


Merk opp på veggen der hvor borden skal plasseres.

Limet påføres jevnt, ikke for tynt. Regn ut det totale arealet på rommets fire vegger ved å angi lengden på rommet, bredden på rommet og takhøyden i rommet. Du må selv trekke fra eventuelle større flater i rommet som ikke skal tapetseres. Merk av i ruten Mønsterrapport og angi mål hvis tapeten har mønsterrapporter.


Lyd er tilgjengelig for alle engelske ord på denne siden — klikk på hvilket som helst ord for å høre det. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg