fredag 4. oktober 2019

Sigural fargekart

Sigural lagres frostfritt og utilgjengelig for barn. Lagres i henhold til lov om brannfarlige varer. Fargeindikasjonene nedenfor er kun veiledende. Giver ikke lugtgener og yder en meget god beskyttelse mod mekanisk slitage, van olie og kemikalier.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. VIKTIG å lese brukerveiledningen godt før du starter å male. Epoxygrossitens gulvprodukter er tilgjengelig i mange farger og mønstre.


Mer enn et fargekart. I sum er IDENTITY mer enn et fargekart. Det er essensen av omfattende og dyptgående trendundersøkelser, og viser hvordan vårt indre liv kan påvirke og forme våre ytre omgivelser. Gulvmaling fra TreStjerner en Norges mest solgte. I vårt sortiment finner du alt du trenger til behandling av gulv og trapp: lakk, maling, olje og hardvoksolje.


Alternativ til syrevasking er maskinsliping. Før maling må gulvet støvsuges grundig. Hvis flaten er behandlet med en membranherder må denne fjernes først. Tidligere malte gulv og veggflater. Flaten må være ren, tørr og fri for fett.


Bruk Butinox Kraftvask. Spesialmaling for sterkt belastede gulv. Alt fra kjøkken og entre, til vaskerom, kjeller, trapper og garasje er eksempler på anvendelsesområder. Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster.


Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. På LADY Inspirasjonsblogg får du gode råd og fargetips når du skal pusse opp. Se fargekart , kombinasjoner og hvilke hvite nyanser du skal velge. Det er slitesterkt, lett å vaske og egnet i både kjøkken, verksted og stue.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue, kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Et godt gulv er mye verdt. EpoxyGrossistens respektive produktlinje er brukt i en rekke.


For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. TreStjerner Betongolje er en vanntynnet og akrylbasert, tørker fort, gulner ikke og er lett å påføre. Bruksområdet er gulv, vegg og tak. Dermed holder et 5L-spann til ca.


Husk å bestille tynner, ca. Lagring Lagres tørt og frostfritt inntil år. En 2-komponent klar grunning med meget god slitestyrke og kjemikaliebestandighet.


Denne pakken inneholder alt du trenger, for å legge dette selv. Epoxy sørger for permanent tetting av lekkasjer i mur og betong, samt riktig forbehandling for å. Gjøco Poxydekk er en luktsvak, vanntynnbar 2-komponent epoksymaling med høy glans og stor slitestyrke, god vannfasthet og vedheft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg