torsdag 17. oktober 2019

Veggdekor stue

Sjekk ut vårt store tilbud av inspirerende barneromsinteriør! Rask, enkel, lett å bruke. Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. De originale Wallstickerland wallstickers.


Veggdekor til din stue. Frisk opp med bilder i det nydelige hjemmet ditt.

La besøkende bli invitert inn i ditt eget univers, allerede ved inngangspartiet. Fullfør stilen med å lage veggdekor til stue slik at det blir en flott bildeserien. Det blir mer og mer populært å ta i bruk interiør bilder stue.


Ting fører mye fin veggdekor og veggbilder til huset. Her er fler ideer til hvordan du kan bruke speil som veggdekor om du ønsker noe mindre tradisjonelt. Interiør, møbler og design på nett for deg som er opptatt av kvalitet og holdbarhet.


Eventyrlig oppussing med lekker veggdekor 01. Ute i havgapet nord for Tromsø ligger et gammelt kaihus omgjort fra et nedlagt fiskemottak. Er du lei av de nakne, kjedelige veggene dine?

Både maling og tapet kan være gode løsninger, men hvorfor ikke prøve noe helt nytt? I dag har vi forberedt for deg en samling bilder med dekorative veggnicher som bringer variasjon til hjemmet ditt. Nisjer er sylindriske eller vinkelformede. Bestill Bilder til stue online hos Happywall. Velg blant hundrevis av motiver.


Trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print. Er du på utkikk etter en eller flere wallsickers med en tekst eller med et sitat? Da har du kommet til riktig sted. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Døgnåpen kunderservice.


Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Her finner du ulik veggdekor til barnerommet. Wallstickers fra Ginger monkey og pastel owe love, geometriske dyr fra jm wood products og plakater fra Isla dream prints. Selv om stua deles inn, er det viktig å tenke helhet. Og i en stor stue med mange soner, er det ekstra viktig at de ulike ikke konkurrerer med hverandre, men heller spiller på lag.


Rommet bør ha en rød tråd for at det ikke skal oppleves rotete. Bruk gjerne farger og tekstiler til å binde rommet sammen og skape en helhet. Store veggbilder til gode priser, med unike motiver fra Norge og resten av verden.

Bildene vi trykker i store formater er tatt av norske fotografer og kommer ikke fra store amerikanske bildearkiver. Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk eller et lekkert vitrineskap. Smart oppbevaring i flott nordisk design - se hele utvalget her.


Kule moderne bilder til stueveggen. Se flere inspirende bilder fra våre. La favorittingene stå framme, og skap vakre stilleben. Handle trygt på jotex. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vi sender deg en rabattkode på e-post.


Gjelder kun ordinære varer og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg