fredag 25. oktober 2019

Skap kjøkken

Stort utvalg av skap hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Funksjonelt design, skapt til din hverdag, rask levering. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken.


Det er ikke bare det ytre som teller. Like viktig er det som er innenfor skap - og skuffefrontene. Smarte oppbevarings-løsninger for å få utnyttet plassen maksimalt, praktiske innredningsdetaljer og dekorative hyllesystemer – alt er med på å skape et velfungerende kjøkken som du vil trives med i mange år fremover.

Med et IKEA- kjøkken får du høy kvalitet, god pris og års garanti. Vi kan veilede deg steg for steg med planleggingen, og hjelper deg også med transport og montering dersom du ønsker det. Med mange valgmuligheter både innvendig og utvendig kan du få et personlig og praktisk kjøkken tilpasset stilen og lommeboken din. Få drømmekjøkkenet med vårt store utvalg av skap og stammer.


Design, kombiner og velg de Epoq- løsningene som passer deg best. Hos oss finner du overskap og underskap til kjøkkeninnredningen din. Skap ditt drømmekjøkken! Hva med klassiske, hvite kjøkkenskap?


Innredning til skap og skuffer - kjøkken. Organiser kjøkkenet ditt med løsninger som passer for deg og ditt hjem. Våre oppbevaringsløsninger gir deg perfekt.


Hvis du har forelsket deg i et HTH- kjøkken , kan du få din kjøkkenkjærlighet helt uten problemer. HTH-skapene blir satt sammen på vår danske fabrikk i Ølgo og våre egne sjåfører leverer dem hjem til deg. Vi monterer ditt kjøkken , og gjør alt eller deler av det øvrige arbeidet.


Hos Kvik er mer plass i skap og rom en filosofi. Sammen med deg kan våre kjøkkeneksperter gjøre ethvert rom om til et kult kjøkken. Vår unike XXL-løsning gir hele mer skapplass og en langt dypere benkeplate.

Lyst tre i den perfekte kombinasjon med grått. Les mer om Tacto light oak og Combo pure grey. Sigdal har produsert kjøkken i mer enn år.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Finn et skap som passer deg og dine behov her. Eller det du trenger hver dag. Et godt kjøkken er et kjøkken som oppleves som funksjonelt i daglig bruk.


Materialene skal tåle den oppgaven de er tiltenkt. Skuffer, hyller, skap og benkeplater skal være plassert på en praktisk måte, og utgjøre en funksjonell og estetisk helhet. For at du skal kunne velge akkurat det kjøkkenet du ønsker kan vi tilby deg et rikt utvalg sammensatte skap i vår Home Collection eller du kan gjøre litt av jobben selv og velge vårt platpakkede kjøkken -sortiment Basic Collection - valget et ditt! Overflatene skaper rene linjer, og innebygde skap gir virkelig følelsen av at hver eneste detalj er nøye vurdert. Vær oppmerksom på at hvitevarene dine er beregnet for innbygging, slik at de kan integreres i skapet med en skapdør utenpå.


Kjøkken fra Drømmekjøkkenet. I år har vi produsert kjøkken med omsorg, kvalitet og stor lydhørhet. Vi har sett de fleste planløsninger og sett mange utfordringer og kunnet optimere detaljer som passer til ulike kjøkken. I vårt sortiment finnes tradisjonelle kjøkken og fremtidige designklassikere.


Vi vet kort sagt mye om kjøkken. AUBO leverer Køkken, Ba Bryggers og Garderobe i alle prisklasser. Intet er for stort og intet er for småt. Det skal bare passe til dig. Hos A-Møbler finner du skap og skjenker med tilhørende spisegrupper som kan skape et helhetlig uttrykk.


Du kan også mikse og matche ulike materialer for en mer leken stil. Våre skap og skjenker er moderne, klassiske, trendy og praktiske. Praktiske skap og skjenker A-Møbler tilbyr skap og skjenker med både åpne og lukkede løsninger.


Hvitevarer til kjøkken. Vi er kvalitetsbevisste på våre valg av leverandører innen hvitevarer. Våre kunder skal få kvalitetsvarer i alle led og det er derfor viktig for oss å ha hvitevareleverandører som bla. Har dere kun behov for hvitevarer så hjelper vi gjerne med dette. Innenfor kjøkken er det særlig komponenter bestående av trefiber som skal overholde kriterier om utslipp av enkelte gasstyper.


Kort fortalt gjør du ikke bare deg selv en tjeneste ved å kjøpe et flott kjøkken hos AUBO – du er også med på å skåne miljøet til nytte for de kommende generasjoner. For deg som har Ikea- kjøkken fra før og ønsker å bytte til nye Ikea-fronter er det en viktig endring som har skjedd de siste årene. Ikea har byttet ut kjøkkensystemet Faktum med Meto og har fått nye mål på kjøkkeninnredningen.


Hvis du har et Faktum- kjøkken , tilbyr ikke vi lenger deler eller fronter til det, forklarer Willanger. Ta kontakt med din Byggmakker så finner vi ditt drømmekjøkken!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg