tirsdag 22. oktober 2019

Pyramiden frisør haugesund

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Spar tid og penger på neste hotellreservasjon. Vi må holde stengt i morgen pga ferie.


Kom innom for en hyggelig konsultasjon hos en av våre dyktige frisører. Jeg brenner for yrke og legger stor vekt på å gjøre akkurat deg fornøyd. På tide med ny sveis? Pyramiden frisørsalong AS fra , Rogaland. Velkommen til salongen!


Hun er en kreativ frisør med lang erfaring som brenner for yrket sitt. Hun er opptatt av hår, mote, livstil og økologi. Velg en eller flere behandlinger og trykk neste.


Trenger du hjelp til valg av behandling eller du ikke finner time som passer. SALSA FRISØR , RAGLAMYR. Finner du på IBO senteret vis-a-vis OBS Bygg. Gode parkeringsmuligheter i umiddelbar nærhet til salongen.


Vi er kreative frisører som holder oss faglig oppdatert ved jevnlige kurs i inn og utland. At akkurat DU blir fornøyd er vårt mål og vi ser frem til å se deg i. Familiebedrift, frisørsalong, neglestudio, hudpleiebehandling. Her finner du over spennende butikker, og vi har 4gratis parkeringsplasser. Vi i Grønnestad ønsker å gi deg som kunde en behandling som oppleves god og behagelig hver gang du besøker oss.


Hårfagre frisør i Haugesund driver med både hår og make-up. Kulturkirken Skåre er en kirke beliggende i Haugesund. Adventistkirken i Haugesund er en kirke beliggende i Haugesund.


I Sayso ser vi på håret som ditt viktigste assessoar og vi har ekspertisen på behandlinger og produkter som gjør det mulig for deg å være fin på håret hele året, også mellom frisørbesøkene! Du finner våre dyktige frisører i salonger over hele Norge. Hos oss får alle kunder en personlig rådgiver, som følger deg opp når du trenger det. For en enkel økonomisk hverdag har vi gode digitale løsninger.


Fixit gir deg rask og enkel timebestilling i frisør - og velværesalonger over hele landet. Vår yrkesstolthet og fagkunnskap er din trygghet. Vi har en avslappet atmosfære som har god plass til latter og ablegøye.


Vi gir deg den gode følelsen. Motta en personlig hår- og hodebunnsanalyse fra din Kérastase- frisør I Haugesund for å finne et hår- og hodebunnsritual til hjemmbruk. Spektrum Frisør Avd Haugesund. Skjoldavegen Haugesund.


Strandgata Haugesund. Frisører Haugesund i Opendi Haugesund : Til sammen oppføringer og vurderinger i kategorien Frisører Haugesund. I Nikita Hair jobber det frisører med ekte frisørglede som lover å gi kundene a great feeling.


Vi tilbyr kundene gratis konsultasjon, og frisørene tilpasser klipp og farge for å fremheve akkurat din personlighet. Bestill time hos en anbefalt frisør i Haugesund på Fixit. Sjekk priser og les kundeomtaler før du bestemmer deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg