tirsdag 15. oktober 2019

Sigdal kjøkkenøy

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Sigdal har kjøkken , bad og garderobe i go norsk kvalitet. Se vårt utvalg av kjøkken , ba garderobe og tilbehør.


Det gode håndverket, teknologien og designen har vært bærebjelken for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Finn din Sigdal forhandler! Vi har et stort utvalg i kjøkken og bad.

Alle våre produkter er i ekte, norsk kvalitet! Med Sigdal kjøkkenplanlegger er det enkelt realisere din kjøkkendrøm. Du får umiddelbart et bilde som viser hvordan ditt nye kjøkken kan se ut. Alle tegninger du lager av kjøkkenet ditt kan du lagre i Min Sigdal.


Du kan laste ned tegningene til hvilken som helst datamaskin. Sigdal kjøkken er basert på det ekte håndverket og det solide formspråket, noe som gjenspeiles i kvaliteten Et Sigdal kjøkken tåler hverdagens slitasje! Var med og etablerte Sigdal Utvikling.


Men ved siden av å være husets knutepunkt egner det seg utmerket til sosiale stunder i gode venners lag. Men et kjøkken er så mye mer enn det.

Det er ofte der det begynner. Et kjøkken skal være praktisk. Epoq gir deg muligheten til å designe ditt drømmekjøkken.


Enten du er ute etter et tradisjonelt eller moderne kjøkken , kan du velge mellom en rekke farger, design og kjøkkeninnredninger. Hvitt eller svart kjøkken , benkeplate i tre, stein eller Avonite - stilen bestemmer du selv. Websiden driftes av Sigdal Næringsforum og NYG Reklame AS.


VELKOMMEN TIL SIGDAL ELEMENT AS. Vi er leverandør av storelementer til hus, hytter, garasjer og leiligheter. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen.


Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Sigdal kommune har i sommer hatt utvidet åpningstid på torsdager kl. Gjenvinningssatsjonen har åpent torsdager ut oktober måne og siste dag er torsdag oktober.


Ordinær åpningstid på. AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det hvite kjøkkenet er fortsatt en norsk bestselger og en god investering for ethvert hjem. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler.


Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse.

Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte. Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg