tirsdag 15. oktober 2019

Varm blå jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

Marine, Protective and Powder Coatings. Matchende fargekombinasjon. En nydelig mellomblå tone. Noe mindre rød i uttrykket enn Gustaviansk Blå , beskrevet over.


Pilasterblå gir et klassisk blått uttrykk på vegg, og er lekker til både grå og dempede beige farger. En klassisk blå favoritt gjennom mange år. Den er varm og lun i uttrykket med sin røde undertone.


En varm blå farge med rødlig undertone.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Farger på skjerm kan påvirkes av datateknisk utstyr. Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan kun garanteres ved bruk av Jotuns produkter blandet over Jotun Multicolor Fargesystem. Fargeopplevelsen kan være forskjellig under ulike lysforhold.


Glans og underlag kan påvirke fargenes utseende. En lite bortglömd blå färg från Jotun. En dämpa rödaktig blå nyans – man kan alltså få en liten aning av lila i den här färgen.


Den är varm och mysig att omge sig med men kan också upplevas som lite gråtonad. Satt opp mot hverandre ser man stor forskjell på en varm gråfarge og en nøytral gråfarge. Men om du ikke har mulighet til det når du skal finne riktig gråfarge, forklarer fargeeksperten det slik: – Nøytrale gråfarger kjennetegnes ved at de har en N i NCS-koden. Den kan blandes i Jotuns Produkter som LADY Pure Color og LADY Balance, som begge gir deg vakre matte vegger.


En tidløs og elegant farge som beveger seg mot grålig blå. Den lune nyansen gir tv-stuen den rette stemningen, sier stylisten. Ved å bare male én vegg, blir ikke rommet for mørkt og dystert, men bidrar heller med en fin dybde. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.


Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler.

Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. En glemt blå farve fra Jotun. En dæmpet rødlig blå nuance, hvor man kan se et hint af lilla.


Sofistikert, kul og helt blå ! Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet.


Easily share your publications and get them in front of Issuu’s millions of monthly readers.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg