onsdag 2. oktober 2019

Rengjøring av markiser

Markiser i høy kvalitet! Over år med fornøyde kunder. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Rengjøring av markiser Slik tar du best vare på markisene.

Ikke bruk høytrykkspyler. Dersom vanlig vask ikke er tilstrekkelig, eller markiseduken har fått jordslag kan du benytte jordslagmiddel. Du trenger ikke å være redd for at fargene på markisene skal forsvinne.


Det anbefales å vaske markiser og andre tekstiler i overskyet vær, ikke når solen steker. All type såpe som blir liggende på stoff og tekstiler i sterkt sollys kan sette flekker. Motorstyrte markiser bør etterjusteres etter en stund.


Duken vil kunne strekke seg opp til centimeter, slik at innerste endestopp på motoren vil flyttes stadig lengre ut. Du bør bytte markiseduk ca. Vi har flere gode råd om rengjøring og vedlikehold av våre markiser her.

Ren Service hjelper borettslag i Oslo og omegn med markisevask og rengjøring av persienner. Så gir vi deg et godt tilbud på rengjøring og regelmessig vedlikehold av markiser og persienner. Vårt tilbud inkluderer impregnering for å sikre det beste resultatet! Husk å dekke til rundt så du ikke risikerer at det drypper på flater som ikke tåler klor.


Våt en ren klut i Klorin-blandingen og vask over markisen eller parasollen. Gni gjerne litt ekstra på flekker for å få dem av. Fremgangsmåte for generell rengjøring av markise: Rull ut hele markisen. Børst bort eventuell løs støv og skitt. Bruk mildt såpevann, for eksempel grønnsåpe eller Zalo, og en oppvaskbørste, og gå over hele duken.


Vannet skal være behagelig varmt, ca. La såpen virke litt før du skrubber bort flekkene. Skyll av med rent vann. Europris fører vindusmarkiser og markiser til vegg i ulike lengder og bredder.


Enkelte av markisene er elektriske, og. Ta kontakt for å se om vi kan levere markiser til deg. Norge er preget av skiftende værforhold som veksler mellom både regn, snø og sol. Dette setter store krav til leverandører av markiser som skal være utendørs i mange år. Vaskeklut i mikrofiber til utvendig og innvendig vask av din bil.


Sammenlign pris med oss!

Finn tips om solskjerming og vindskjerming på vår fagblogg. Hvordan velge rett løsning for deg? Med hjelp av en børste og litt varmt vann med såpe i kan du vaske av markisen for hånd. Den ytterste halvmeteren med duk samt kappen bør vaskes en gang hvert år for å forebygge skade.


Når skitten synes er den mye vanskeligere å få bort. Idealvask er like sterkt som Kraftvask, men inneholder ikke lut og kan derfor brukes på de fleste rengjøringsoppgaver, som utvendig vask av hus, bil, båt, campingvogn, landbruksredskaper, stall, utvendig fjøs, tekstiler, tepper, plastmøbler, markiser og båtkalesjer. Råd og tips for vedlikehold og rengjøring av markiser til bobiler. Vask markisene med mildt såpevann, f. Zalo eller bruk en middels sterk alkalisk såpe, med noen få prosent klor i (maks ). De kan dempe og fjerne direkte sollys inn, holder varmen ute og kan monteres både over vinduer og terrasser. Hos Norsol finner du markiser i slitesterkt materiale, i alle lengder og bredder.


Dampvaskerne våre har mange bruksområder. I tillegg til rengjøring , gir de enestående resultater ved stryking og oppfriskning av klær. Her får du noen tips på rengjøring av markiser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg