tirsdag 8. oktober 2019

Skagerak design

Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Danish design company with roots deeply grounded in Scandinavian design and tradition for good craftsmanship. Alle deres produkter er ment å leve i generasjoner - designet med et tidløst uttrykk og kun av beste kvalitet.


Derfor har de en stolt samling av benker, speil, skjærebrett og mye mer. Many collections are still celebrated today even though they were launched several years ago.

Discover the largest selection of Scandinavian design online! Kollkesjonen laget med håndverk, miljøhensyn og en varm og estetisk estetikk. Produkter som har evnen til å nå mennesker i alle aldre og gjøre hverdagen mer vakker. Skagerak design - Buy online from Finnish Design Shop.


I tillegg har leverer de utemøbler i høy kvalitet. Materialene og fargevalgene passer perfekt inn i den nordiske stilen. Vi kan skaffe hele sortimentet til Skagerak. Er det noe du ikke finner i nettbutikken?


Kompetent - Bruke kunnskap og erfaring til å nå ambisiøse mål og bli anerkjent som ledende innenfor vår bransje.

Ansvarlig - Skape verdier med omtanke for medarbeidere, kunder, miljø og samfunn. All in-stock items ship within hours. Her i nettbutikken har vi samlet våre favoritter fra den danske familiebedriften Skagerak. Produktene er kvalitet tvers igjennom, de fleste er produsert i enten teak eller eiketre. På jakt etter noe nytt og fint til kjøkkenet, stuen eller kanskje et flott speil til entreen?


Det finnes ingen produkter som svarer til valgene. Designeren la derfor opp sitt design etter rene, enkle linjer, noe som førte til et elegante design. The company represents the best of contemporary Danish design : furniture that is not just a practical addition to a living space, but a part of a home’s soul. De egenskaber, der gør Skageraks design til noget ganske særligt, er en passion for træ og deres usvigeligt sikre høje kvalitet.


Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Det var även där de första drömmarna om att skapa design som håller länge föddes. Disse møblene går i arv fra generasjon til generasjon.


Vi benytter cookies slik at vi kan samle inn statistisk informasjon for å gi deg en best mulig opplevelse av nettstedet. Vær oppmerksom på at dersom du fortsetter. På trods af Skageraks primære fokus – nemlig at designe møbler med udgangspunkt i gamle traditioner, har virksomheden også fokus på skabe tidssvarende og eksperimenterende designs.


Design ditt eget bankkort Du kan laste ned et bilde fra din egen pc eller bruke ett av de bildene banken har forhåndsdefinert.

Hvis du vil laste ned fra egen pc kan du lese hvordan ved å klikke her. Kjent for sine hagemøbler i eik og teak som eldes vakkert med årene. Har i tillegg et stort sortiment av aksessoirer og møbler for innebruk. Klassisk skandinaviske linjer.


Brødfjølen er laget av teaktre, og har størrelsen 43xcm. I samme serie får du også brødboks og praktisk oppbevaring til kjøkkenbenken. Kjøper du Pantry i gave kan vi selvsagt pakke inn i gavepapir for deg, helt gratis!


Derfor bliver alle materialer nøje udvalgt og alle design holdes stilrent og klassisk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg