torsdag 9. april 2015

Bokhyller etter mål

Våre bokhyller kan brukes til nesten alt du liker å omgi deg med. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her.


Ta kontakt, så hjelper vi deg!

Vi kan tilpasse hyllene etter mål slik at de passer til din vegg. Våre interiørkonsulenter og møbelsnekkere har lang. Skap laget under skråtak, men kontor del, tv-del, bokhyller og oppbevaring bak dørene. Designermade kan designe og produsere en egendefinert bokhylle skreddersydd til dine individuelle behov og spesifikasjoner.


Laget i Eik som er olja. Fortell oss ideen din, og vi arbeider sammen med deg for å skape en god løsning som vil passe din livsstil og budsjett. Ditt søk på bokhyller etter mål ga virksomheter og du har nådd slutten av listen.


Få orden med bokhyller i forskjellige varianter. La deg inspirere her!

Kirstin var egentlig bare ute etter ny bil Men så falt hun pladask for et hus i gaten,. Passformen er perfekt. Jeg vet at jeg får varene levert helt etter mål av disse to, smiler interiørarkitekt Kirsti Skulberg. For mer info om materialer, klikk her.


Vi kan også male reolen i en bestemt farge etter ditt ønske. Sparkle eventuelle skruehull, dekk alle sprekker mellom hylleplate og hyllevegg med akryl. Dette er lurt både for å skjule eventuelle skeivheter etter kuttingene, og for å beskytte sponkjernen i hobbyplaten som sveller og buler veldig fort hvis den får fuktighet på seg. Det er jo greit å kunne vaske over hylla innimellom. Store Rabatter her De Beste Priser Nå!


Vi har alt du trenger. Det viste seg at stadig flere verdsatte høy kvalitet, inspirerende detaljer og utsøkt håndverk, og våre konsulenter og snekkere leverer plassbygd og skreddersydd innredning til både bedrifter og private. Sokkellist nede i front. Skreddersøm betyr mer enn at bokhyllen skal passe til målene i rommet ditt.


Registrert Dato: Mandag 03. Forhandlere av BBB System, bokhyller over hele Norge. Finn ut av hvor du kan se utstilling og bestille det klassiske bokhyllesystemet. Bruk festemidler som passer best til veggene i hjemmet ditt.


Garderoben utgjøres av en hylle bygget etter inspirasjon fra en gammel bokhylle som stilmessig passer godt i huset.

Siden slike hyller ikke er lett å oppdrive ferdigprodusert nå til dags, ble et hyllesnekringsprosjekt satt i gang. Hylla er laget på basis av halvannen Ivar-hylle fra Ikea som er stablet i høyden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg