torsdag 23. april 2015

Jotun bomull

En gulaktig hvit tone. Denne fargen er ofte benyttet som standadrfarge på ferdigmalte vinduer, dører og listverk. For det at Egghvit og Bomull passer til alt, er dessverre en myte…! La oss se på noen av Jotuns mest populære farger og hvilke hvittoner som passer inntil.


Denne fargen vil så vidt bryte med hvite detaljer, slik at veggen får et slør av grått over seg.

Tidløs fungerer til både Egghvit og. Oppleves som lun og varm i tonen. NCS koder med og uten S utgjør en forskjell. Jotun LADY svarer: Hei :) Vi hjelper deg gjerne, men først må vi få avklart hvilken NCS farge det står i beskrivelsen.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene.


Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun.

Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver. Bomull , egghvit eller klassisk hvit? Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Hvilken hvitfarge passer til hva?


Hvitt er et vanlig alternativ – men hvilken hvitfarge passer, det finnes jo så mange? Her er ekspertenes gode råd! Om du ønsker ett diskret og elegant uttrykk velger du svake kontraster med ton-i-ton farger.


Arkitektur med mange detaljer tåler ofte flere farger og større kontraster enn moderne hus i stilren arkitektur. Jeg spurte om fargeråd på Jotun lady sin nettside og fikk som svar at eggehvit er litt hvitere enn bomull. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm.


Det ser gjerne møkkete ut. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger. Slike gylne hvitfarger vil virke gule når de er kombinert med kjølige nøytrale gråfarger. Jotun Mildew remover er et kloridholdig vannbasert produkt som er utviklet for å fjerne mugg og grønnalger. Benyttes til rengjøring av kalesjer, matter, markiser og lignende tekstiler av bomull og nylon.


Jotun Textile Cleaner er et vannfortynnbart, konsentrert, alkalisk rensemiddel. Hva ville dere gjort?

Tusen takk for tilbakemelding. Setter du Chi sammen med Egghvit eller Bomull , vil de se enda mer gulaktige og litt skitne ut. Velger du Chi på veggen, kan du gjerne ha samme farge på lister og detaljer, og kanskje heller variere litt i glansgrad. Et fint alternativ for dem som synes Egghvit og Bomull er for gule, men heller ikke ønsker. Står flott til alle tradisjonelle beige toner, samt gråtoner med svakt gulaktig preg.


Litt mindre gul enn Bomull.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg