fredag 10. april 2015

Tapet 70 tallet

Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo.


Her har vi plukket ut tapet , som inneholder farger og former, som leder tankene mot en svunnen tid. Spesialforretning for tapet og tekstil. Kjente merkevarer og rimelig egenimport.

Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. Norges største nettbutikk. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil. Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene.


Målet var å produsere slitesterk og holdbar tapet av høyeste kvalitet, og derfor ble selskapet kalt Duro, som betyr soli holdbar og varig. Mens fargeskalaen i de fleste rommene er tydelig -talls, er gangen mer tidstypisk for 60- tallet , med stramme geometriske former og en dusere fargepalett. Dette er et veldig spennende tapet jeg tror kunne solgt i dag. Det samme går for kjøkkenet, med klassiske arabiskinspirerte mønstre både på fliser og tapet.


Bring farge og glede til rommet, la det bugne av blomster i fargerike og trendy design.

Syns du det er vanskelig å finne et tapet som passer til ditt rom? Da kommer vi gjerne hjem til deg, og hjelper deg med å skape det hjemmet du ønsker deg. Vi i Fargerike tilbyr nå alle våre kunder hjemmebesøk. Tapeter fra Ellos til bra priser.


Velg og vrak blant tapeter med trendy design som lar deg skape et spennende hjem. Shop enkelt online hos Ellos. Det ble også litt fokus på større bad mot slutten av - tallet. Man la litt mer penger ned i baderommet, flisene begynte så vidt å komme, gjerne med mønster. Les også: Hus billigere enn garasjeplass.


Klikk deg inn på denne linken og les litt om musikken på - tallet. Søk opp en for hvert år på og hør litt på dem slik at du får et inntrykk av hvor forskjellig musikk som fantes dette tiåret. Disco-musikken kommer for alvor på tampen av dette tiåret. Opp igjennom årene, og spesielt på tallet , gjorde BBC en rekke opptak med Thin Lizzy, både live i studio (både for TV og radio) og live på diverse konsertarenaer som Hammersmith og Regal Theatre.


Live life by your own design! Fabulous Retro Wallpaper, stunning Designer Wallcoverings, fantastic Vintage Wallpaper - the ultimate in style in our. Galleri Elsker forumet.


Vi har et stort utvalg av tapeter til bra priser. Det fungerer fint, og er ikke særlig vanskelig.

Sammen med stripete tapet , settehyllen, korktavlen og rullegardin i bambus var det mye furu, forteller hun videre. Man holder bare dampflaten mot veggen i noen sekunder, og kan deretter skrape av tapetet. Vær oppmerksom på at det kan bli en del fukt og vannsøl i rommet, så gulvet bør dekkes til og vinduene bør være åpne.


Slike maskiner kan man få leid hos fargehandlere eller byggvarehus som selger tapet. På 50- og 60- tallet brukte man det man hadde, på - tallet var alt man hadde psykedelisk, på 80- tallet skulle det være store møbler og pastellfarger, mens på 90- tallet ble alle vegger malt gule. Interiørtrender kommer og går, men minnene består. Husker du seksjonen, hjørnesofaen og Stresslessen? Ellers så har jeg noen vannrør med varmtvann i kjelleren fra 60- tallet som er isolert.


Kanskje jeg er litt paranoid nå, men vet jo aldri hva som har vært brukt i gamle hus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg